Tatovi kradli kot srake. V Šmartnem pri Slovenj Gradcu neznani storilec povzročil za dobrih 5.000 € materialne škode

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 808 klicev občanov. 195 klicev je bilo interventnih, štirje nujni. 44 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 9 s področja mejnih zadev in tujcev, 86 s področja prometne varnosti in 56 s področja javnega reda in miru, so sporočili s PU celje.
ropar vlom
Fotografija je simbolična

V Šmartnem pri Slovenj Gradcu je neznani storilec s traktorske prikolice ukradel 7 bočnih kovinskih stranic in lastniku povzročil za dobrih 5.000 € materialne škode.

Na Polzeli je neznani storilec v petek vlomil v dve vrtni uti. Iz ene je ukradel žensko kolo, iz druge pa moško gorsko kolo in električni vrtalnik. Iz odklenjene vrtne ute, prav tako na Polzeli, je ukradel detektor kovin in visokotlačni čistilec.

Tatvini iz dveh vrtnih ut so v soboto obravnavali še v Parižljah. Storilec je ukradel motorno žago, kovček z orodjem, kosilnico in dve kotni brusilki.

Iz drogerije v Slovenskih Konjicah sta neznana storilca v soboto popoldne ukradla več parfumov. Izpred stanovanjske hiše na Zvezni ulici v Celju pa je neznani storilec ukradel kolo s pomožnim motorjem znamke Solex, vredno dobrih 500 €. Včeraj so bili policisti obveščeni o vlomu v klet na Muzejskem trgu v Celju, od koder je storilec ukradel kovček z električnim orodjem. Na Cesti Simona Blatnika v Velenju so obravnavali vlom v več gradbenih zabojnikov, od koder so neznani storilci odnesli za okoli 5.000 € različnega orodja.

Preberite tudi: 37-letnik vlomil v župnišče, nato iz frizerskega salona ukradel denarnico, iz osebnega vozila pa denarnico, dvojna sončna očala in ročno uro

Na območju Policijske postaje Slovenske Konjice so obravnavali izgubo oziroma tatvino bančne kartice. Preden jo je lastnik pogrešil, je neznani storilec opravil štiri dvige gotovine in ga oškodoval za 600 €.

Vir: PU Celje

Preberi še:  Poklukar: Če ne bo ustrezne precepljenosti, bomo sredi novembra dosegli številke, ki so bile marca podlaga za zapiranje družbe
1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
miha
miha
11. maja, 2021 10:07

Vaške straže takoj postavit, kamere povsod!

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.