Search
Close this search box.

1.700 evrov neto letnega regresa v Salonit Anhovo

V družbi Salonit Anhovo so napovedali, da bodo svoje zaposlene nagradili z regresom za letni dopust v višini 1.700 evrov neto.

Salonit Anhovo je največji zaposlovalec v Goriški regiji ter sodi med deset najsodobnejših cementarn v Evropi. Spadajo med največje slovenske izvoznike, vsaka druga stavba v Sloveniji pa vsebuje gradbeni material, ki ga pridelajo prav v Anhovem.

Predsednik uprave Salonit Anhovo Julijan Fortunat, je ob napovedi izplačila regresa povedal, da se “uprava družbe iskreno zahvaljuje vsakemu izmed zaposlenih, ki opravljajo več kot odlično delo in so bistveni del zgodbe o uspehu cementarne v Anhovem. Z dobro organizacijo in spoštovanjem ukrepov smo poskrbeli za oskrbo kupcev s cementom tudi v času epidemije. S tem smo prispevali tudi k ohranjanju delovnih mest – ne samo v skupini Salonit, ampak v celotnem gradbeništvu. Še posebej sem ponosen, da smo ob vsej tej zahtevnosti dela v novih razmerah pomagali tudi skupnosti z lastno izdelavo zaščitnih mask in razkuževanjem bankomatov v Občini Kanal ob Soči.”

VIR: maribor24.si

Dogodki