Search
Close this search box.

FOTO: Včeraj Združeni na Prevaljah

Včeraj so se na letnem vrtu gostilne Rifel zbrali kandidati neodvisne liste Združeni za Prevalje in njihovi številni podporniki. Druženje Prevaljčanov in Prevaljčank so glasbeno popestrili pevci Koroškega okteta, Zimski Kosci, Klemen Gorenšek in DJ Boris.

Kultura je sicer le eno izmed številnih področij, za katera se zavzema neodvisna lista Združeni za Prevalje. Njihov program najdete podrobno in vsebinsko razdelan na spletni strani www.zdruzeni.si. V njem so zajeli prav vsa področja in vse krajane: otroke, mlade, starejše, občane s posebnimi potrebami, gospodarstvo, šport, kulturo, turizem, zdravstvo, okolje, investicije in kmetijstvo. Prav tako vabijo k oddaji predlogov vse krajane: ideje sprejemajo preko spletne in Facebook strani.

Listo podprl tudi župan dr. Matic Tasič

“Lista se na letošnjih volitvah pojavlja z novim simboličnim imenom, kar pomeni novo energijo v doseganju ciljev za boljša življenja vseh naših občanov, zato sem prepričan, da se bo naše odlično sodelovanje nadaljevalo v hitrejšem doseganju skupno zastavljenih ciljev.”

Kdo so kandidati?

In kdo so obrazi neodvisne liste Združeni za Prevalje? Predstavljajo svežino in izkušnje, prav vsem pa je skupno to, da si želijo boljše Prevalje in boljšo prihodnost! Listo sestavljajo: Hedvika Gorenšek, Štefan Peršak, Anika Popič, Boštjan Gorenšek, Zdenka Koželj Rekanovič, David Kavtičnik, Vesna Glavak, Anej Štrucl, Larisa Boštjan, Rudi Vogel, Barbara Žvirc, Joži Mandl, Monika Vavh, Samo Simetinger, Damjan Merkač, Maks Paradiž in Stanko Kumprej. Posamezniki torej, ki so se na svojih področjih že izkazali z dobrim in poštenim delom, zgovornimi rezultati, vztrajnostjo, s solidarnostjo, strokovnostjo in prijaznostjo. To so vrline, ki jih cenijo in h katerim stremijo. S svojim delom želijo prispevati k razvoju svojega kraja in boljši prihodnosti za vse Prevaljčane!

Na volitvah lahko zanje glasujete pod številko 9.

Naročnik oglasa je Neodvisna lista »ZDRUŽENI«.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Muha
Muha
5 let nazaj

Sami pravljičarji, ki do sedaj niso naredili ničesar v prid občine ampak za svoj žep

Dogodki