Search
Close this search box.

Ponovno odprtje kulturnega doma v Slovenj Gradcu s kitaro pospremil Adi Smolar

Kulturni dom Slovenj Gradec se je v petek ponovno pridružil vseslovenski akciji "Pet pred dvanajsto".

V boju za kulturo, pred Kulturnim domom Slovenj Gradec je na kitaro zaigral Adi Smolar. Glasbenik se je tako pridružil Kulturnemu domu Slovenj Gradec v vseslovenski akciji “Pet pred dvanajsto”. V petek od 11.55 do 12.15 so mimoidočim omogočili trenutek užitka ob kulturi – “v živo, varno in brez kršenja odlokov”.

“Kulturne institucije smo odločevalcem z akcijo “Pet pred dvanajsto” poslale jasno sporočilo, da je napočil skrajni čas za odpiranje prizorišč ter dvoran in reševanje kulturnega sektorja. Pet pred dvanajsto je,” so zapisali v kulturnem domu in dodali, da z veseljem sporočajo, da se je njihov glas, tudi z vašo podporo slišal dovolj močno. Tako so v petek, ob 12. uri, v skladu z najnovejšim odlokom odprli svoja vrata.

Preberite še: V boju za kulturo na balkonu slovenjgraškega kulturnega doma včeraj zazvenela glasba

Kot je znano so od petka dalje zopet dovoljene kulturne prireditve v zaprtih javnih prostorih in na prostem. Organizatorji morajo zagotoviti sedišča, obiskovalce pa lahko sprejmejo do polovične zasedenosti sedišč. Udeležba je dopustna ob negativnem testu, cepljenju ali prebolelosti covida-19. Več TUKAJ.

VIR: Kulturni dom SG, STA

Dogodki

Kulturni dom Slovenj Gradec se je v petek ponovno pridružil vseslovenski akciji "Pet pred dvanajsto".