Search
Close this search box.

Otroški Abonzmajček: Na Ravne prihaja Skoraj najboljši cirkus na svetu

V KC Ravne na Koroškem prihaja humorna, barvita, klovnsko in cirkuško obarvana predstava, s stalnim sodelovanjem otrok. ​Najboljša predstava po izboru občinstva na festivalu Zrno soli.

Beni in Zupi sta prepričana, da nastopata z najboljšo cirkuško predstavo na svetu. Seveda se jima načrti, v največje veselje gledalcev, podrejo že takoj na začetku. Pa kaj potem. Morda to res ni najboljša predstava, vendar ob pomoči otrok postane skoraj najboljši cirkus na svetu. Humorna, barvita, klovnsko in cirkuško obarvana predstava, s stalnim sodelovanjem otrok.

Predstava, ki je primerna za otroke od 3 leta starosti dalje in traja približno 45 minut, bo na ogled 21. 11. 2022 ob 17.00 Kulturnem centru Ravne.

Vstopnice za omenjeno predstavo lahko kupite TUKAJ. Na spletni strani KC Ravne pa si lahko rezervirate tudi ostale glasbene, gledališke in otroške abonmaje za sezono 2022/2023. Izpolnite prijavnico, ki jo najdete TUKAJ, in si že danes zagotovite sedež za predstavo in abonmaje.

Za vse dodatne informacije so vam na razpolago na mail: andrej@zkstm.si ali tel.: 051 638 100. Na dan dogodka ni mogoče opraviti spletnega nakupa vstopnic. Vstopnico si, v kolikor so še na razpolago, lahko rezervirate preko telefonske številke 051 638 100 (Andrej) ter jo naknadno poravnate na blagajni KC Ravne pred dogodkom.

Pri tem naj še opomnimo, da bo v KC Ravne danes ob 19. uri na ogled komedija Gola, v kateri boste lahko spremljali reakcije dveh popolnoma različnih žensk, ki se pripravljata na zanju pomembna dogodka. Več o predstavi najdete TUKAJ.

Predstave, ki bodo na ogled še do konca leta 2022:

V KC Ravne na Koroškem prihaja humorna, barvita, klovnsko in cirkuško obarvana predstava, s stalnim sodelovanjem otrok. ​Najboljša predstava po izboru občinstva na festivalu Zrno soli.