Search
Close this search box.

V KC Ravne bo na ogled glasbena komedija Gola

Na Ravnah na Koroškem bo, 15. 11. 2022 ob 19. uri, na ogled komedija Gola, v kateri boste lahko spremljali reakcije dveh popolnoma različnih žensk, ki se pripravljata na zanju pomembna dogodka.

Na spletni strani KC Ravne si že lahko rezervirate glasbene, gledališke in otroške abonmaje za sezono 2022/2023, med katerimi je tudi glasbena komedija Gola, v kateri igrata Maja Blagovič in Tinkara Kovač.

V Goli spremljamo reakcije dveh popolnoma različnih žensk, ki se pripravljata na zanju pomembna dogodka. Greta odhaja na zmenek. Izbrati mora zgolj pravo obleko, se naličiti in si urediti frizuro, a se začne zapletati: sooča se z dejstvom, da se je njeno telo postaralo, spomini jo odnesejo v čas mladostnega hrepenenja in premislek o zmotnih pričakovanjih, pri pripravah pa jo ovirajo še vsi, ki jim je bila vedno na voljo in bi jo potrebovali prav ta večer. Tudi pevka pred koncertom nima miru. Čeprav živita v popolnoma drugačnih svetovih, spletata nekakšen duet enakih reakcij do končnega spoznanja, da bosta le “goli” to, kar zares sta.

O avtorici: Barbara Volčič je bila dolgoletna novinarka in urednica, najprej Slovenskega programa na koprski televiziji, kasneje Izobraževalnega programa na nacionalni televiziji. Njeno novinarsko delo so zaznamovale številne avtorske oddaje, za katere je bil značilen nov in svež način obravnavanja različnih tem in vodenja, kar so nagradili tako gledalci kot kritiki. Izpostaviti velja Besede, kjer je v seriji oddaj na poučno zabaven način gledalcem približevala etimologijo slovenskih besed in so postale študijsko gradivo tako v mnogih srednjih šolah kot v lektoratih slovenskega jezika v tujini ter pogovorne oddaje Odstiranja, v katerih je z gosti v studiju obravnavala moralno etična vprašanja spregledanih ali tabu tem. Ko se je poslovila od novinarskega dela, se je vrnila na televizijo, tokrat kot članica scenaristične ekipe ene najuspešnejših slovenskih nadaljevank Ena žlahtna štorija. Gola je njen gledališki prvenec.

Izpolnite prijavnico, ki jo najdete TUKAJ, in si že danes zagotovite sedež za predstavo in abonmaje. Za vse dodatne informacije so vam na razpolago na mail: andrej@zkstm.si ali tel.: 051 638 100. Na dan dogodka ni mogoče opraviti spletnega nakupa vstopnic. Vstopnico si, v kolikor so še na razpolago, lahko rezervirate preko telefonske številke 051 638 100 (Andrej) ter jo naknadno poravnate na blagajni KC Ravne pred dogodkom.

Dogodki

Na Ravnah na Koroškem bo, 15. 11. 2022 ob 19. uri, na ogled komedija Gola, v kateri boste lahko spremljali reakcije dveh popolnoma različnih žensk, ki se pripravljata na zanju pomembna dogodka.