Na Ravne prihaja Oto Pestner!

V okviru glasbenega abonmaja, v Kulturni center Ravne prihaja Oto Pestner.

Legenda slovenske zabavne glasbe Oto Pestner (roj. 4. 1. 1956 v Celju) je svoje prve posnetke naredil že pri dvanajstih letih v studiu Radia Celje, leta 1971 pa je s petnajstimi leti že zmagal na Slovenski popevki s pesmijo Trideset let. Do konca sedemdesetih let je redno sodeloval in pobiral nagrade na Slovenski popevki (Mati, bodiva prijatelja, Tvoje solze, Vrača se pomlad), festivalu Opatija (Šepet poletnih trav), pa tudi na Veseli jeseni kot član New Swing Quarteta, na Melodijah morja in sonca (Melodije sonca in morja) in v osemdesetih kot samostojni izvajalec.

Od leta 1970 do 2008 je bil član in umetniški vodja znane zasedbe New Swing Quartet. Bil je tudi član Alpskega kvinteta. Med njegove najodmevnejše projekte v zadnjih letih spadajo dvojni album »Spomini na Elvisa«, v katerem je posnel uspešnice Elvisa Presleja v slovenščini in angleščini, tematski album »Verjemi v ljubezen«, album z mednarodnimi božičnimi uspešnicami in slavnostni koncert ob njegovi 50-letnici v Celju, na katerem je sodeloval Oliver Dragojević, slavnostni koncert v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani s Simfoniki in Big Bandom RTV Slovenija.

Oto Pestner, ki živi in ustvarja v Ljubljani je posnel do danes že več kot 40 solističnih albumov.

V četrtek, 25. januarja ob 20. uri, pa prihaja na Ravne na Koroškem. V Kulturnem centru se bo namreč ob 20. uri v okviru Glasbenega abonmaja, odvil njegov koncert.

Tudi tisti, ki nimate abonmaja lahko greste na koncert

Poleg abonmajskih vstopnic, bodo na razpolago tudi vstopnice za sam dogodek. Vstopnina je 16€, vstopnice pa lahko kupite že danes na DTK-ju, 2 uri pred koncertom v avli KC Ravne ter na -> http://www.kcravne.si/Nakup-abonmajev.

ŽELITE BREZPLAČNO VSTOPNICO?

Na našem Facebook profilu poteka nagradna igra, v kateri lahko pridobite brezplačno vstopnico za četrtkov koncert. Srečno!

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila