Search
Close this search box.

Na Ravnah se obeta večer, poln smeha

V Kulturnem centru Ravne bo na ogled stand-up komedija Mali otroci, veliki problemi.

”Mali otroci, mali problemi, veliki otroci, veliki problemi,” govori stari pregovor, ki ga je verjetno slišal že vsak starš. Pa je res tako? Je starševstvo na začetku bolj enostavno in se težavnostna stopnja tega poklica šele z leti zviša?

S takšnimi in podobnimi vprašanji se bosta v stand-up komediji ukvarjala dva še bolj sveža očka, Uroš Kuzman in Aleš Novak. Prvemu sive lase povzročata dva šoloobvezna pretepača, drugi pa je šele vkorakal na bojišče z umazanimi plenicami.

A kdo od njiju ima večje težave? Ne vemo! V predstavi, polni smeha nam bosta to gotovo razjasnila, če se odločite, da se jima pridružite.

Stand-up komedijo si lahko ogledate v torek, 13. 12. 2022, ob 19.00 v Kulturnem centru Ravne.

Vstopnice za omenjeno predstavo lahko kupite TUKAJ. Na spletni strani KC Ravne pa si lahko rezervirate tudi ostale glasbene, gledališke in otroške abonmaje za sezono 2022/2023. Izpolnite prijavnico, ki jo najdete TUKAJ, in si že danes zagotovite sedež za predstavo in abonmaje.

Za vse dodatne informacije so vam na razpolago na mail: andrej@zkstm.si ali tel.: 051 638 100. Na dan dogodka ni mogoče opraviti spletnega nakupa vstopnic. Vstopnico si, v kolikor so še na razpolago, lahko rezervirate preko telefonske številke 051 638 100 (Andrej) ter jo naknadno poravnate na blagajni KC Ravne pred dogodkom.

Preberite tudi Kulturni center Ravne ponuja abonma po izbiri.

SEZNAM NEKATERIH DOGODKOV V KC RAVNE


V Kulturnem centru Ravne bo na ogled stand-up komedija Mali otroci, veliki problemi.