Search
Close this search box.

Kulturni center Ravne ponuja abonma po izbiri

V KC Ravne vedo, da ste sami najboljši mojstri vašega okusa, zato vam ponujajo možnost, da si sami izberete katere predstave in koncerte bi si želeli ogledati.

V KC Ravne se zavedajo, da ste sami najboljši mojstri vašega okusa, ravno zato so se odločili za možnost, da si sami izberete katere predstave in koncerte bi si želeli ogledati iz njihove ponudbe.

Izbirate lahko kar med tremi različnimi abonmaji, in sicer:

Otroški abonzmajček – Skoraj najboljši cirkus

Predstava bo na ogled 21.11.2022 17:00.

Beni in Zupi sta prepričana, da nastopata z najboljšo cirkuško predstavo na svetu. Seveda se jima načrti, v največje veselje gledalcev, podrejo že takoj na začetku. Pa kaj potem. Morda to res ni najboljša predstava, vendar ob pomoči otrok postane skoraj najboljši cirkus na svetu! Humorna, barvita, klovnsko in cirkuško obarvana predstava, s stalnim sodelovanjem otrok!

Gledališki abonma 2022/2023

Na razporedu sta dve predstavi.

  • Mali otroci, veliki problemi: stand-up komedija bo na razporedu 13.12.2022 19:00.

Mali otroci, mali problemi, veliki otroci, veliki problemi!” je pregovor, ki ga je slišal že vsak starš. Pa je resničen? Je uvertura v starševstvo res preprosta in težavnost tega poklica zraste šele z leti? S temi in podobnimi vprašanji se bosta v stand up predstavi ukvarjala mlada očka, Uroš Kuzman in Aleš Novak, prvi z dvema šoloobveznima pretepačema in drugi s sveže pokakano plenico v rokah. Čigavi problemi so večji? Ne vemo! Vemo pa, da bosta oba vesela priložnosti, da lahko za poldrugo uro smeha pobegneta v vašo družbo. Ker saj veste, kaj pravijo, ko imaš enkrat otroke, je vsak izgovor dober, da greš z doma! 

  • Frizerka: monokomedija bo na razporedu 21.3.2023 19:00.

SiTi Teater napoveduje novo monokomedijo avtorice Jere Ivanc v režiji Luke Marcena in v izvedbi žlahtne komedijantke Mojce Fatur.
Kaj loči slabo od dobre in boljšo od najboljše frizure? Frizerka, ki jo uredi, ali stranka, ki jo nosi? Znamka pripomočkov in preparatov, tehnike in postopki ali kar življenjska filozofija? Kaj pomeni biti frizerka? Kaj pomeni biti človek? Kaj pomeni biti? Ali ne biti? Ali kaj sploh, za vraga!? Vse to se v svojih štiridesetih sprašuje Alja, ko se po večletnem premoru odloči, da se bo vrnila v frizerske vode in uresničila svoje mladostne sanje – spremeniti svet na bolje.

Glasbeni abonma

Kar nekaj slovenskih glasbenikov se bo zvrstilo s svojimi koncerti.

  • Koncert Marko Vozelj in Mojstri bo 11.12.2022 ob 19.00.

Marko Vozelj  je bil dolgoletni član skupine Čuki, ki se jim je pridružil leta 1989 na povabilo Jožeta Potrebuješa, s katerim sta se spoznala na služenju vojaškega roka. 2008 se je podal na samostojno glasbeno pot in še istega leta izdal svoj prvi samostojni album Moj svet. Zelo uspešno je sodeloval na Slovenski popevki, na kateri je trikrat postal zmagovalec občinstva, nastopil je tudi na Emi in Melodijah morja in sonca. Leta 2009 je prejel viktorja za najboljšega glasbenega izvajalca. Od leta 2014 nastopa skupaj z zasedbo Mojs3 (Matjaž Vlašič, Samo Jezovšek, Maj Vlašič, Marko Lednik, Štefan Šarkezi) pod imenom Marko Vozelj & Mojs3.

  • Ditka&Band in Feri Lainšček »Med nama je angel«: Koncert ob predstavitvi novega albuma bo 15.12.2022 20:00.

Samosvoj avtorski pristop, drugačnost, nežna glasba, ki opeva dvojino, bližino in veliko občutkov lepega, opiše delovanje kantavtorice in skladateljice Ditke.

  • Gianni Rijavec in godalni kvartet: koncert bo na sporedu 26.1.2023 20:00.

Predstavljajo vam nov glasbeni projekt: Gianni Rijavec- klavir, vokal & godalni kvartet (združitev pop in simfonične glasbe). Priredbe skladb za godalni kvartet, ki ga sestavljajo akademske glasbenice prispevajo različni akademski glasbeniki: Patrik Greblo, Radovan Kokošar, Anže Vrabec,.. Spremljevalno pop zasedbo: kitara-vokal, bas-vokal in tolkala pa prav tako sestavljajo prekaljeni glasbeniki.

  • Pero Lovšin in Španski borci: koncert bo na sporedu 23.2.2023 20:00.

V svoji 40 letni glasbeni karieri je tako v skupinah kot samostojno posnel 20 studijskih albumov in prejel številne nagrade. Nastopal je na vseh največjih odrih v Sloveniji in državah bivše Jugoslavije, razprodane koncerte je imel v hali Tivoli in dvorani Stožice s Pankrti ter samostojno v Križankah in Cankarjevem domu. Ob 40. letnici ustvarjanja je bil o njemu posnet igrano-dokumentarni film z naslovom Pero Lovšin – Ti lahko.

  • Vita MavričSPREHOD: Koncertni sprehod skozi brezčasne šansone bo 9.3.2023 20:00.

Vita Mavrič je dama, ki je s Café teatrom, festivalom La vie en Rose, avtorskimi glasbenimi predstavami in šansonom močno zaznamovala naše kulturno okolje. V lanskem letu je obeležila trideset let umetniškega delovanja in izdala album brezčasnih šansonov Sprehod. Mojstrovine pronicljivih piscev Janija Kovačiča, Arsena Dedića, Vitomila Zupana, Gregorja Strniše, Andreja Rozmana-Roze, Branka Šömna in Jacquesa Préverta v interpretaciji izvrstne Vite Mavrič v živo še bolje zazvenijo.Vitin Sprehod je izvrstna priložnost, da spoznamo ali obudimo spomin na vrhunce ustvarjanja v njenem 30-letnem umetniškem snovanju.

Po svojem okusu lahko tako izberete štiri dogodke, z eno samo omejitvijo – vsaj en dogodek mora biti iz glasbenega ter eden iz gledališkega abonmaja. Pri vpisu abonmajev zabeležite vaš izbor ter se prepustite vaši odlični izbiri.

Nakup abonmaja TUKAJ.

Vir: KC Ravne

Dogodki

V KC Ravne vedo, da ste sami najboljši mojstri vašega okusa, zato vam ponujajo možnost, da si sami izberete katere predstave in koncerte bi si želeli ogledati.