Search
Close this search box.

Kulturni domovi na Koroškem združili moči in pripravili izjemen abonma

ZKŠTM Ravne na Koroškem je v sodelovanju z Narodnim domom Mežica, Občino Črna na Koroškem, Kulturnim domom Pliberk in Občino Prevalje pripravil Koroški abonma.

Pet koroških mest, pet kulturnih domov, pet predstav:

Novi skupni abonma petih koroških mest, poimenovan Koroški abonma bo zajemal pet odličnih gledaliških iger, tako profesionalnih kot amaterskih gledališč. Z eno karto bo možno obiskati in vstopiti v pet prekrasnih Kulturnih centrov na Koroškem.

Pri abonmajskem dogajanju sodelujejo Kulturni center Ravne na Koroškem, Družbeni dom Prevalje, Narodni dom Mežica, Kulturni dom Pliberk in Kulturni dom Črna na Koroškem.

Pri ZKŠTM Ravne so zapisali: “Predstave so izbrane skrbno, verjamemo, da vam bodo všeč. Nam bo vsekakor v veselje, če si boste skozi oglede predstav vzeli čas za spoznavanje kulturnih hramov Koroške in njihovega odličnega rednega programa, kar je tudi glavno vodilo skupnega abonmaja – obisk prav vseh kulturnih domov, ter razgibanost, ki je ne ponuja samo koroška pokrajina, ampak sedaj tudi skupen Koroški kulturni Abonma.” 

Predstave, ki si jih boste lahko ogledali:

  • 23. 1. 2019 ob 19. 00 – Kulturni center Ravne na Koroškem – ČLOVEŠKI GLAS
  • 15. 2. 2020 ob 19. 30 – Narodni dom Mežica – RAZBITI VRČ
  • 14. 3. 2020 ob 19. 00 – Kulturni dom Črna na Koroškem – NUNE V AKCIJI
  • 16. 4. 2020 ob 19. 30 – Kulturni dom Pliberk – ŽE SPET NIKOLI VEČ
  • 16. 5. 2020 ob 19.00 – Družbeni dom Prevalje – KOVAČEV ŠTUDENT

Cena abonmaja je 70€, za upokojence 60€, posamezna predstava pa 18€. Več o abonmaju in predstavah si lahko ogledate TUKAJ.

Koroški abonma je zasnovan v okviru čezmejnega projekta z Akronimom EUfutuR. V programu sodelovanja Interreg Slovenija-Avstrija.

VIR: koroskiabonma.eu

Dogodki