Search
Close this search box.

Kompleks ponovno z večerom družabnih iger, prihaja tudi skupina Leonart

Januar se počasi končuje, prehajamo v februar, ko bo v KMKC Kompleksu prav tako poskrbljeno za zabavo, pa naj gre za glasbene večere, filmske večere, družabne igre ali kaj povsem drugega.

Prvi februarski vikend v goste prihaja mariborska glasbena skupina Leonart, nastopili bodo v petek, 1. februarja, ob 22. uri, vstopnina za koncert znaša 3 evre.

Kot so zapisali na Kompleksovi strani gre pri Leonartu za organizem svoje vrste. Glasbeniki, ki so vsak za sebe preigravali številne odre, so združili moči z namenom ustvariti kreativni presežek. Ideje, ki jih fantje ujamejo in spremenijo v besedila, so večinoma osebnoizpovedne in zajemajo doživljanje življenja in širše družbe. Glasba je preplet več glasbenih žanrov, ki je z novodobnimi vplivi indieja, pridiha funka in melanholijo velemesta, obogatena v nov, poprej neslišan zvok.

Skupino sicer sestavljajo  Sebastijan Lukovnjak – vokal, kitara, Andrej Knehtl – kitara, spremljevalni vokal, Tine Brglez – klaviature, Martin Počar – bas kitara, spremljevalni vokal in Marko Brvar – bobni.

Naslednji večer, v soboto, 2. februarja, bo s pričetkom ob 20. uri potekal večer družabnih iger, ki v KMKC Kompleksu postaja že stalnica, zato ni potrebno na dolgo in široko opisovati, kaj se bo dogajalo. Soorganizator KUL Ludek bo prinesel vsem dobro znane družabne igre in tudi takšne, ki jih obiskovalci še niso imeli priložnost poskusiti.

Vstop je prost, na spodnji povezavi pa si lahko ogledate, kako smo se s KUL Ludkom zabavali na začetku preteklega mesca.

Na večerih s KUL Ludkom je še posebej KUL

Dogodki