Kakšne vsebine bi želeli v KC Ravne?

V Kulturnem centru Ravne na Koroškem v času, ko njihova dvorana sameva, pripravljajo nove vsebine, za čas, ko bodo lahko ponovno odprli vrata. Za vse kulture željne so pripravili anketo o vsebinah, ki jih želijo v kulturnem centru. Vabijo, da z njimi podelite svoja mnenja, razmišljanja in želje.
118454533_767419050659536_7855257415980907575_n
Utrinek iz letošnje kulturne plaže.

Pravijo, da se v hramu kulture na Ravnah uspešno prilagajajo na trenutno situacijo, iščejo načine in projekte, ki bodo krepili “našo in vašo kulturo” na Ravnah na Koroškem. “Začeli smo tuhtati, kaj si želite in moramo priznati, da nam gre odlično,” povedo in dodajo, da je novih idej veliko. Pripravljajo nove kulturne vsebine in prepričani so, da bodo obiskovalcem vsebine všeč. “Da ne bomo pihnili mimo, ampak direktno v svečko praznovanja ob ponovnem odprtju Kulturnega centra, vas prosimo, da se pridružite in z nami delite vaša razmišljanja, želje in pričakovanja v kulturi,” pravijo, zato so pripravili anketo o vsebinah v Kulturnem centru Ravne in prosijo, da svoje mnenje, želje in razmišljanja v kulturi podelite z njimi.

Anketa je dostopna na povezavi tukaj.

“Rezultati ankete nas bodo vodili pri kreiranju programa, zato vas prosimo, da se pridružite in z nami delite vaša razmišljanja, želje in pričakovanja v kulturi,” pozivajo. Anketo so pripravili za vse generacije, tako da v odgovore vključite tudi mnenje svojih otrok in družinskih članov, v kolikor na anketo ne bodo odgovarjali sami.

“Skupaj z vami želimo ustvarjati kulturo, ki bo s tem močnejša kakor pred tem. Nikoli ni tako dobro, da nam ne bi moglo iti še bolje,” še zaključijo v KC Ravne.

Preberite še: KC Ravne v fazi mirovanja pripravlja strateško naravnan program kulture v prihodnje

VIR: KC Ravne

Preberi še:  V Slovenj Gradcu lahko danes prisluhnete Koroškemu oktetu in Vokalni skupini Gallina