Jutri debata o civilnodružbenem aktivizmu na lokalni in regionalni ravni

Jutri bo potekal še zadnji izmed dogodkov v okviru festivala Koroška, kdo si?. Debate o civilnodružbenem aktivizmu na lokalni in regionalni ravni se lahko udeležite kot gledalec, poslušalec ali pa kot aktivni udeleženec.
131297692_2740616519537868_5699912386090464494_n
Fotografija je simbolična.

Pridružite se okrogli mizi z naslovom “Civilnodružbeni aktivizem na lokalni in regionalni ravni”, ki bo jutri, v torek, 15.12. ob 18.00, prek aplikacije Zoom.

Na okrogli mizi bodo sodelovali: Tea Kovše – Zadruga ZRaven, Rado Poggi – raum AU- Zlatka Strgar – Radmance, Aljaž Verhovnik – Mladinski svet Ravne, Jure Lesjak (moderator) – KOROCIV – Koroško regionalno stičišče za NVO.

Beseda bo tekla o tem kaj je in kako razumemo aktivizem, podani bodo konkretni primeri aktivizma, o aktivizmu in lokalni oblasti v določeni skupnosti, o sinergiji aktivizma iz lokalnega na regionalni in državni nivo ter o širšem civilnodružbenem gibanju.

Dogodek v okviru projekta Koroška, kdo si? organizirata KMKC Kompleks in Korociv – Koroško regionalno stičišče za nevladne organizacije. Debate se lahko udeležite kot gledalec, poslušalec ali pa kot aktivni udeleženec.

Več informacij najdete tukaj.

Preberite še: Koroška, kdo si? tudi letos, a prek spleta

VIR: Koroško regionalno stičišče NVO – KOROCIV

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.