Jesenska srečanja na Prevaljah ponujajo zabavo za vse okuse

Na Prevaljah so se v petek, 4. septembra, začela že 29. Jesenska srečanja, otvoritev pa se je zaradi slabega vremena odvijala v dvorani Družbenega doma.

Jesenska srečanja so na Prevaljah v svojih skoraj treh desetletjih dodobra utrdila svoj status osrednjega kulturnega, družabnega in športnega dogodka v tem kraju. Pod svojim okriljem združujejo številne prireditve, med katerimi so nekateri že tradicionalni, vsako leto pa obiskovalce presenetijo tudi s kakšno novostjo.

Letos se bo v 10 dneh zvrstilo več kot 80 kulturnih, športnih, dobrodelnih, izobraževalnih, kulinaričnih dogodkov. Uvodne dogodke sta organizatorja Občina Prevalje in Podjetje Vabo morala prilagoditi vremenu. Otvoritev se je tako namesto na Vandravskem trgu zgodila v Družbenem domu, Krejanov memorial pa so prestavili na naslednjo soboto.

Prvega dne je led prebila otvoritev nove okrepčevalnice Hitri in drzni ter obletnica Kelt puba in koncert zasedbe Fauš Dur, obiskovalci pa si lahko obetajo pestro glasbeno dogajanje tudi v prihodnjih dneh, saj prihajajo na Prevalje Modrijani, Siddharta, Gadi, Severina, ansambel Napev in drugi.

Dogodki

Prosta delovna mesta