Bodi umetnik – zaključna mednarodna razstava ‘Igraj se z mano’, ki jo je pretekla leta gostila KGLU letos prek spleta

14. mednarodni likovni dogodek Bodi umetnik – Igraj se z mano bo letos potekal prek spleta. Organizatorji so ob tem zapisali, da je na natečaj prispelo 3601 likovno delo iz 315 različnih ustanov (od tega 17 tujih). Likovna dela je poslalo 526 mentorjev iz 7 različnih držav.

V organizaciji Centra Janeza Levca Ljubljana in soorganizaciji Društva za kulturo inkluzije ter Koroško galerijo likovnih umetnosti se bo v četrtek, 11. marca 2021, ob 17. uri odvil že 14. mednarodni kulturno likovni dogodek Bodi umetnik – Igraj se z mano.

Mednarodni likovni dogodek bo letos potekal preko spleta, organizatorji pa obljubljajo kar nekaj presenečenj, je zapisano na strani KGLU. Na otvoritvi razstave si boste lahko ogledali izbrana likovna dela otrok, mladostnikov in odraslih. Poleg vsakoletne teme “Igraj se z mano” so ustvarjalci letos prispevali izdelke tudi na temo “Dober tek Slovenija. Zdravo uživaj in več gibaj”, so še pojasnili.

Ob zaključku že 14. mednarodnega likovnega natečaja pa so na spletni strani Igraj se z mano organizatorji zapisali, da se zahvaljujejo čisto vsakemu, ki je s sodelovanjem prispeval k pestrosti in barvitosti njihovega natečaja. “Zelo nas veseli, da ste se odzvali našemu vabilu kljub oviram, ki nam jih je postavila epidemija koronavirusa. Hvala vsem našim zvestim udeležencem, pa tudi tistim, ki ste se nam pridružili šele letos! Upamo, da je to začetek našega ustvarjalnega sodelovanja.”

Preberite še: 1. virtualni inkluzivni festival “Igraj se z mano” zaživel s Koroško,

VIR: KGLU, Igraj se z mano

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije