Nocoj v finalu Slovenskega pozdrava tudi družina Kobolt iz Mežice

O tem, da so si prejšnji petek Koboltovi iz Mežice, v oddaji Slovenski pozdrav, prislužili veliki finale, smo že poročali.

https://www.koroskenovice.si/glasba/v-finalu-slovenskega-pozdrava-bo-nastopila-druzina-kobolt-iz-mezice/

Naj vas opomnimo, da danes gre zares. Namreč ob 20.00 se bo uspešna glasbena družina iz Mežice borila za zmago v rubriki Družina poje. Njihov nasprotnik pa bo družina Frančič iz Šentjerneja.

Pred oddajo smo poklepetali s Saro Kobolt, ki je povedala, da glede današnjega nastopa nimajo posebnih pričakovanj, da se bodo, kot vedno do zdaj, potrudili po svojih najboljših močeh in dali vse od sebe.

»Vse skupaj se je zgodilo tako nepričakovano in spontano,« pove Sara in dodaja: »Smo družina, ki ima rada glasbo, pojemo zase, za svojo dušo, za zabavo in s srcem, ne zaradi prepoznavnosti. Tudi danes bomo z veseljem stopili na oder in zapeli, kot znamo, pri vsem tem pa tudi uživali.«

Na vprašanje, ali bodo pesem, ki so jo peli v polfinalni oddaji in je dobila same dobre kritike, tudi posneli, je Sara odgovorila, da jo verjetno bodo.

Pustimo času čas, morda pa bomo kmalu lahko poslušali tudi kakšno njihovo zgoščenko. Danes pa vsi skupaj stisnimo pesti in Koboltovim zaželimo srečo v finalnem nastopu.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun