Koroski reper z novo pesmijo in videospotom

NightM-28

Marko Marin, bolj znan pod svojim umetniškim imenom Night(M) je izdal nov komad, za katerega je posnel tudi videospot. S svojim novim albumom se bo predstavil tudi na dogodku, ki ga organizira Društvo Dnevna soba studio.

Night(M) pove: “Videospot Nisem verjel, a zdaj verjamem govori o tem kako se v samem mojem začetku ustvarjanja rap glasbe nisem zavedal svojih napak in da sam napredek ne pride čez noč. Čeprav je velika razlika med kritiko in samim norčevanjem, sem tudi to na koncu čez leta ustvarjanja vzel kot lekcijo ter iz tega izvlekel nekaj dobrega. Takratni forum MONKIBO je bil res zakon!”

“Na koncu tega pa pridem do spoznanja da bo marsikaj treba še naredit, da me bo folk razumel in sprejel,” še pove in doda: “Čeprav še danes nisem vsem všeč, vem, da sem z ustvarjeno ekipo fantov naredil nekaj za koroško sceno in da bo to še trajalo, saj talenta na Koroškem ne manjka!

Zgodovina njegovega ustvarjanja sega v leto 2010, sicer pa je v glasbo vpet že od malih nog. Vse skupaj se je začelo že v osnovni šoli, kjer je začel s treniranjem breakdanca, v zgodnjih dvajsetih pa se je preizkusil tudi v pisanju besedil in kasneje še v produkciji.

Pri tem pa naj še omenimo, da Društvo Dnevna soba studio v soboto, 19. septembra 2020 organizira BOOM LIVING ROOM vol. 8, kjer se bo Night(M) predstavil tudi z novim albumom. Na odru se mu bodo pridružili artisti, ki so sodelovali pri njegovem projektu. Za segrevanje bodo poskrbeli gosti ter preostali artisti omenjenega društva.

“S samim projektom želi Night(M) predstaviti sebe kot odraslega človeka, ki se je skozi ta leta ustvarjanja veliko naučil, pridobil izkušnje, začel prevzemati odgovornosti, ki jih samo življenje da in na vse zadnje tudi mladega očeta, ki sedaj gleda malo drugače na svet kot pa pred 10 leti,” so povedali pri društvu.

Društvo Dnevna soba studio, v sodelovanju s Raum AU, Špajzom, Občino Slovenj Gradec, FLOW RAMPS organizira dogodek, kjer bo Night(M) predstavil svoj album.

Več o dogodku si lahko preberete tukaj.

Preberite še: Koroški reper se po daljšem premoru vrača z novim komadom in videospotom (VIDEO in FOTO), Marko Night-m Marin in Živela ustvarjalnost!

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.