Search
Close this search box.

Marko Night-m Marin in Živela ustvarjalnost!

Projekt Živela ustvarjalnost!, ki nastaja pod taktirko raum AU in katerega namen je predstavljati atribute naše Koroške – človeško kreativnost – je ponovno v polnem zagonu.

Namen projekta Živela ustvarjalnost!, kot pove vodja projekta, Rado Carlo Poggi, je spodbujati fascinacijo in koristnost kreativnega v vsakdanjem življenju, ker je prav kreativnost ena najpomembnejših človeških dejavnosti, miselnih sposobnosti in družbenega napredka ter da se bodo skozi natečaj izbrani kreativci širši javnosti predstavili s pomočjo razstav in ustvarjalnih delavnic, slednje z namenom dodatno osvetliti in približati proces ustvarjanja.

In kot prvi se je v ponedeljek z razstavo, ki bo v prostorih raum AU, Partizanska pot 12 na ogled do 19. septembra, predstavil Marko Night-m Marin, ki si svoje baterije polni z glasbo, konkretno, fascinacijo je našel v rap kulturi. Danes, 16. septembra, ob 11.00 uri, pa vas Marko Marin in člani raum AU vabijo na ustvarjalno delavnico, v sklopu katere bo predstavljen celoten proces dela, tekstopisje, uglasbitev in studijsko snemanje.

Ker bo lahko zainteresirana javnost tekom razstave in delavnice spoznala zgolj faze Marinovega ustvarjanja, ne pa tudi “končnega produkta”, vas organizatorji vabijo še na predstavitev plošče “Cajt prinese svoje”, ki bo 19. septembra, ob 20.00 uri in v sklopu katere se bodo poleg Marina predstavili še ostali ustvarjalci, ki ustvarjajo pod okriljem Dnevna soba studio

Dogodki