BQL & Polkaholiki skupaj v novi himni decembra (VIDEO)

Na frišno', 'Budala', 'Ulala', 'Sobica', 'Povej, povej', 'Sekirca v med', so uspešnice, ki so jih v zadnjem letu in pol na eni strani BQL in na drugi strani Polkaholiki v zadnjih dveh letih lansirali med poslušalce, skupaj na vseh skladbah pa zbrali več kot 15 milijonov ogledov. Tokrat so se oboji povezali in združili glasbene moči v bodoči uspešnici LUČKE. Posebej za snemanje videospota so v praznično okrašenem Kranju že pred uradnim prižigom prižgali lučke. Tik pred izidom pa so Polkaholiki sporočili najboljšo popotnico lučkam - prebili so se do polfinala na hrvaških talentih oz. šovu Supertalent.

Polkaholiki so v zadnjih mesecih medije in splet preplavili predvsem z njihovim uspešnim nastopom na hrvaških talentih, kjer so poželi val navdušenja in stoječe ovacije. Do pred kratkim pa so čakali še na eno veliko novico – USPELO jim je priti tudi na veliki oder v POLFINALE hrvaških talentov, ki bo že to nedeljo. Najlepše pa je proslaviti tak uspeh z novo glasbeno uspešnico. Skupaj z glasbenima prijateljema BQL so poskrbeli, da se bo decembra tako ali drugače zibalo, pelo in plesalo. Nova pesem in videospot LUČKE sta tu! “Ob naših Lučkah je dovoljena dobra volja, zabava, dobra družba in pozitiva, ki združuje!” so ob izidu videa skladni oboji.

Glasba: Raay, besedilo: Maja Kvertkov, produkcija: Raay Music, video by: NEO VISUALS

Šaljiva, pozitivna, taka, ki gre hitro v uho in taka, ki jo boste do zadnjega refrena že znali na pamet! Ni pa se mi še zgodilo, da sem imel priložnost prazničnega vzdušja doživeti že pred pričetkom veselega decembra. V gorenjski prestolnici, v Kranju, smo imeli možnost okusiti ta čar in ‘prižgati’ lučke in del Kranja še pred prižigom.” je Rok iz BQL pospremil novo pesem in video. 

“To so moji prvi prazniki, ko uradno nisem več samski in jih preživljam kot srečno poročen moški. (smeh) Kot da letos že ni bilo dovolj romantike pri meni, sva z Rokom skupaj s POLKAHOLIKI poskrbela še za finale letošnjega leta, prežetega z romantiko. Gremo na LUČKE! je dodal še Anej.

“Polkaholiki smo zadnje čase večino svojega časa usmerjali pripravam na nastop na velikem odru hrvaških talentov. To, da se imamo to nedeljo možnost predstaviti v sklopu 10 polfinalistov, je noro. Za nas je to že velika zmaga in se veselimo tega! To, da tik pred tem lahko poslušalcem predstavimo še novo uspešnico LUČKE, pa je najboljša popotnica za veseli december!”

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije