Pozor: V Mariboru moški vabi otroke v črn kombi

Kot smo že poročali, naj bi na območju Slovenj Gradca moška v modrem kombiju pred šolo včeraj otroku ponujala čokolado. Pred dnevi smo že poročali, da naj bi na območju Maribora moška v kombi vabila mladoletnico, danes pa iz Maribora prihaja novica, da je moški vabil otroke v črn kombi. Vse tri primere preiskuje tudi policija.

Tomaž Čeplak, ravnatelj OŠ Kamnica, je po navedbah enega izmed staršev otrok v Kamnici opozoril starše, da na območju prihajanja in odhajanja učencev v šolo, otroke nagovarja neznana oseba in jih vabi v črn kombi.

Preberite tudi: POZOR: V Slovenj Gradcu starejša moška v modrem kombiju otrokom ponujala sladkarije

Kot kaže je teh primerov v zadnjih dneh vedno več. Zato velja biti še toliko bolj pozoren in upoštevati nasvete policistov, ki poudarjajo, naj se starši z otroki pogovarjajo o podobnih situacijah, ter naj jih opozorijo, da naj ne vstopajo v tuja vozila, ne prejemajo daril od neznanih oseb in naj ne sledijo neznanim osebam ne glede na obljube. Vsako tako situacijo pa takoj prijavite policiji na tel. številko 113.

Preberite tudi: Policija intenzivno preverja informacije glede neznancev, ki naj bi nagovarjala mladoletno dekle in jo vabila v vozilo

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije