Podrobnosti nesreče, v kateri je umrla 62-letna voznica

001

O tragični prometni nesreči, ki se je pripetila na relaciji Dravograd – Maribor, smo že poročali včeraj. Danes pa so nam s PU Celje sporočili še podrobnosti nesreče, v kateri je umrla 62-letna voznica.

Prometna nesreča s smrtnim izidom – Podvleka

Do tragične prometne nesreče, ki se je zgodila na cesti Brezno – Podvelka na območju Radelj ob Dravi, je prišlo včeraj, 28. 10. 2019, ob 17.50 uri. V nesreči sta bila udeležena dva osebna avtomobila.

Vzrok za prometno nesrečo je bila vožnja po levi strani vozišča, 62-letne voznice osebnega avtomobila, ki je vozila iz smeri Radelj proti Mariboru. Voznica je v blagem desnem ovinku nenadoma zapeljala na nasprotno vozišče in trčila v drugo vozilo, ki je pravilno pripeljalo iz nasprotne smeri. Pri tem je voznica na kraju zaradi poškodb umrla, 61-letni voznik drugega vozila pa je bil lažje telesno poškodovan. Prav tako je bil lažje telesno poškodovan sopotnik v vozilu povzročiteljice.

Cesta je bila zaradi nesreče več ur popolnoma zaprta, urejen je bil obvoz. Posredovali so gasilci PGD Radlje ob Dravi, ki so zavarovali in osvetljevali kraj nesreče, s tehničnim posegom iz vozila rešili dve osebi, odklopili akumulatorja, posuli in očistili razlite motorne tekočine ter nudili pomoč reševalcem NMP, policiji, cestnemu podjetju VOC Celje in avtovleki. Reševalci ZRCK Ravne na Koroškem so eno poškodovano osebo odpeljali v UKC Maribor, drugo pa v SB Slovenj Gradec

Preberi še:  V sredo nove okužbe v sedmih koroških občinah, največ v Podvelki

prijavi se

prijavi se v svoj račun