V prometni nesreči na cesti Brezno – Podvelka umrla 62-letna voznica

001

S PU Celje so sporočili, da je v popoldanskih urah prišlo na relaciji Dravograd – Maribor do prometne nesreče, v kateri je umrla 62-letna voznica.

Ob 17.54 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na cesti Brezno – Podvelka na območju Radelj ob Dravi. V nesreči sta udeležena dva osebna avtomobila. 62-letna voznica osebnega avtomobila je na kraju nesreče poškodbam podlegla.

V drugem vozilu pa sta telesno poškodovana voznik in sopotnik, stopnje poškodb še niso znane. Ogled kraja prometne nesreče še traja, vzrok nesreče še ni znan.

Cesta je bila zaradi nesreče več ur popolnoma zaprta, urejen je bil obvoz. Posredovali so gasilci PGD Radlje ob Dravi, ki so zavarovali in osvetljevali kraj nesreče, s tehničnim posegom iz vozila rešili dve osebi, odklopili akumulatorja, posuli in očistili razlite motorne tekočine ter nudili pomoč reševalcem NMP, policiji, cestnemu podjetju VOC Celje in avtovleki. Reševalci ZRCK Ravne na Koroškem so eno poškodovano osebo odpeljali v UKC Maribor, drugo pa v SB Slovenj Gradec

Več informacij sledi.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.