VIDEO: Ana Pusovnik: To sem naredila za 300 evrov

Ana Pusovnik je pred dnevi javnosti izdala še nekaj skrivnosti. Med drugim je spregovorila o tem, kako so na njen profil odreagirale prijateljice, koliko naročnikov ima in koliko je znašala največja napitnina, ki jo je kdaj prejela.

Korošico, ki smo jo lahko spremljali tudi v oddaji Sanjski moški, je zelo aktivna tudi na profilu OnlyFans. Gre za spletno stran, na kateri si lahko vsakdo ustvari svoj profil in objavlja fotografije, video posnetke in druge datoteke, sledilci pa jih lahko tudi kupujejo. V priloženem video posnetku je odgovarjala na različna vprašanja. Med drugim je poudarila, da ima pri “rosnih 24-letih 4 leta delovne dobe” ter s tem zavrnila očitke, da nima zaposlitve, ker ne zna delati. Izpostavila je, da je odprta za pogovore in tabu teme, dejala, da ni vzvišena, se pa ceni.

Preverite, kaj je povedala o moških, pornografiji, koliko zasluži, kako bi odreagirala, če bi se njena hčerka odločila, da si ustvari profil na OnlyFansu, koliko ima naročnikov, zakaj je njen profil plačljiv …

Preberite tudi: Ana Pusovnik: “Golote me ni sram. Moja golota je na estetskem nivoju” (VIDEO IN FOTO)