Trikolesniki so zavzeli Koroško. To je razlog (FOTO)

Na Koroškem je ta konec tedna potekalo srečanje trikolesnikov, ki sta ga tokrat, v sodelovanju s Facebook stranjo Trikolesniki Slovenija, pripravila Korošca.

Za tretje srečanje so se lastniki trikolesnikov, na pobudo Bojana Ranca in Darka Petriča odločili, da obiščejo Koroško. Spomladanske vožnje po naši regiji se je udeležilo več kot 50 ljubiteljev trikolesnikov iz skoraj vseh koncev Slovenije, na koroških cestah pa ste lahko srečali 36 tovrstnih motorjev. Trikolesniki so namreč zadnje nekaj let v Sloveniji vedno bolj priljubljeni, sploh med bolj umirjenimi motoristi, ki dajo veliko tudi na varnost in udobje.

Kot je povedal Bojan Ranc, so pot začeli v Velenju, se podali čez Sleme do Črne na Koroškem in naprej proti Mežici, kjer so si ogledali tudi Podzemlje Pece. Pot so nadaljevali do Ivarčkega jezera, kjer je sledilo skupinsko fotografiranje, nakar je sledila še vožnja po Dravski dolini, ustavili pa so se tudi v Slovenj Gradcu.

Udeleženci pa so ob koncu dogodka dejali, da je bilo skupinsko srečanje in druženje s člani skupine v živo nepozabno. Bili pa so tudi enotnega mnenja, da je Koroška kljub odmaknjenosti zelo lepa in slikovita dežela, hkrati pa vsi že komaj čakajo na naslednja srečanja po ostalih koncih Slovenije.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Bojan
Bojan
2 let nazaj

Bil sem prisoten bilo je zelo lepo.Hvala organizatorju in pozdrav vsem prisotnim ter srečno in varno vožnjo.