Najbolj brano junija: Tako je poplavilo cesto Dravograd – Maribor (VIDEO)

FOTO: S.V., Policijske kontrole na Koroškem

Junija nam vreme ni prizanašalo. Koroško je namreč večkrat zajelo neurje z močnimi sunki vetra, ponekod je padala tudi toča. Sprožilo se je več plazov, voda je zalivala kleti in stanovanjske objekte ter poplavlja ceste … Neurje, ki je za seboj pustilo ogromno škode, pa je bilo tudi med najbolj pogosto vtipkanimi besedami na spletnem portalu Koroških Novic. Najbolj bran je bil v tem mesecu prispevek o poplavljeni cesti Dravograd – Maribor.

Po tem, ko si nekateri Korošci niso opomogli od poplav, ki so jih prizadele na začetku junija, se je zgodba ponovila tudi proti koncu junija, ko se je vreme spet razbesnelo nad našimi kraji. Takrat je bilo najhuje na območju Mežiške in Mislinjske doline, kjer so posledice odpravljali več dni, dlje časa pa so bile zaprte tudi nekatere ceste, o čemer si lahko več preberete TUKAJ.

Na strani Koroških Novic smo v tem letu še povečali branost, mesečno nas spremlja in bere preko 150.000 različnih ljudi, zvestih bralcev, ki skupaj z nami soustvarjate zgodbo o uspehu, za katero si želimo, da se nadaljuje tudi v letu 2020. Hvala vsem in vsakemu posebej.

Preberite tudi: Hudo neurje v Mislinji povzročilo za milijon evrov škode. Na Prevaljah škoda na infrastrukturi še ni ocenjena (FOTO)

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije