Search
Close this search box.

Na Brdinjah na ogled čudovita velikonočna dekoracija (FOTO)

Na Brdinjah so že pripravljeni na veliko noč. Ob poti vas bo pozdravila ročno izdelana dekoracija, lahko pa boste opravili tudi spominsko fotografiranje v družbi zajčkov.

Vaška skupnost Brdinje, ki je novost v ravenski občini, je spet poskrbela za čudovito dekoracijo. Prebivalci Brdinj so sicer že več let pridno ustvarjali različne dekoracije ob različnih priložnostih, letos pa so dobili tudi svojo vaško skupnost.

Na seji občinskega sveta, ki je potekala v začetku marca, so namreč občinski svetniki podprli željo krajanov, da bi imeli svojo vaško skupnost. Območje nove vaške skupnosti z okoli 620 prebivalci je bilo doslej del krajevne skupnosti Kotlje. Prve člane sveta vaške skupnosti bodo volili jeseni. V teh dneh pa so člani že spet stopili skupaj in poskrbeli za novo dekoracijo, ki vas bo pozdravila ob cesti na Brdinjah.

Pri tem naj še omenimo, da bodo člani VS Brdinje tudi v prihodnje mimoidoče nagovarjali s čudovitimi cvetličnimi in drugimi kreacijami, ki jih pripravljajo letnim časom in prazničnim dogodkom primerno. Predvsem pa želijo biti prepoznavni in prenesti svoje aktivno delovanje in pozitivno energijo na vse prebivalce občine.

FOTOGALERIJA – Velikonočna dekoracija na Brdinjah

Vir: Občina Ravne na Koroškem