Bogračijada s koncertom v Radljah

KONCERT OB 1. OBLETNICI MARENBERŠKEGA MKC

 

 

V prisrčno zahvalo in upanju na dobro sodelovanje še naprej, vas MMKC vabi na:

 

Koncert ob 1. obletnici Marenberškega MKC, sobota 29.6.2013

Dogajanje se bo pričelo v soboto, 29.6.2013 ob 15.uri v centru Radelj z Bogračijado.

Za vzdušje bo skrbel ansambel HOPLA.

Bograč bomo tako kot lani, brezplačno razdelili med vas.

Od 20.30 naprej nas bo ogrela dolenjska skupina D’ NEEB, kot glavna skupina pa bo od 22.00 naprej nastopila DA PHENOMENA.

Za vse, ki boste še vztrajali pa bo do poznih ur od 00:30 naprej igrala še after skupina STARI PES.

Organizator: Javni Zavod ŠKTM, RRA Koroška, Marenberški MKC in Marenberški mladinski lokalni svet. Vabi vas Ekipa MKC in MMLS

 

 

Od odprtja vrat Marenberškega MKC do danes, so ustvarjalci pridobili prepotrebne izkušnje, pohvale in dobronamerne kritike. V preteklem letu delovanja so Marenberški mladinski kulturni center želeli predvsem predstaviti in približati lokalnemu okolju in ljudem prav vseh generacij. Za najmlajše so organizirali ustvarjalne delavnice, otroške rojstnodnevne zabave, razne otroške prireditve in otroško celodnevno varstvo. Za generacijo mladih, katerim so nudili prostor za druženje z dodano vrednostjo, v obliki vedno prisotnih mladinskih koordinatorjev, razpoložljivih družabnih iger, mladinskih delavnic in mnogih glasbenih in poučnih dogodkov, so bili posebej osredotočeni. V MMKC niso pozabili niti na starejše generacije, katerim so prirejali razne jezikovne tečaje, tečaje računalništva, kulturne prireditve, strokovna predavanja in tudi druge zabavne dogodke. Želeli so se integrirati v okolje in postati prijatelji prav vsem in vsakemu posebej.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.