Za Mambo Kingsi prihajajo na prebujeno Ivarčko jezero še Modrijani (FOTO)

Ta konec tedna so za nepozabno zabavo na Ivarčkem jezeru poskrbeli člani zasedbe Mambo Kings. Že kmalu pa bodo že tako razgreto poletno ozračje dodatno ogreli Modrijani, ki bodo zagotovo poskrbeli za še eno pravo "gavdo".
227854165_127929996208824_4189231703447024618_n

Kot kaže, novi lastniki Ivarčkega jezera, nekdaj priljubljene destinacije pod Uršljo goro, uresničujejo napovedi o oživitvi območja. Očiščeno jezero s prenovljenima pomoloma in gostinsko ponudbo obišče iz dneva v dan več gostov, ki uživajo na soncu, v vodi in ob opazovanju neokrnjene narave. Ivarčko pa je v zadnjih tednih na ta konec Koroške privabilo tudi številne “nočne” goste, željne zabave dobre glasbe in družbe.

In tako je bilo tudi minuli petek, ko so mladi in mladi po srcu uživali ob poslušanju skupine Mambo Kings, številni pa so tudi zaplesali. Že kmalu pa boste lahko na Ivarčkem peli in plesali tudi skupaj z Modrijani.

FOTOGALERIJA: Zabava z glasbeno skupino Mambo Kings

Ansambel Modrijani namreč prihaja na Ivarčko že 20. avgusta. Za vstop morate izpolnjevati PCT pogoj (cepljenost, prebolelost, negativen test). Vstopnice pa si lahko zagotovite že danes, in sicer po akcijski ceni TUKAJ.

Še pred Modrijani, pa se lahko v četrtek, 12. avgusta, udeležite Špas Teatra z Rankom Babićem, in sicer ob 20. uri. Razveselil vas bo z avtobiografsko komedijo Kriza srednjih let, o čemer si lahko več preberete TUKAJ.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.