Search
Close this search box.

Ne zamudi – Na Ivarčkem se celo poletje dogaja

Danes prijahajo Mambo Kings.

Kot smo v Koroških novicah že poročali, se je prejšnji petek na ponovno oživljenem biseru pod Uršljo goro na Ivarčkem jezeru zabavala nepregledna množica ljudi ob zvokih Zvite feltne ( https://www.koroskenovice.si/zabava/gavda-na-ivarckem-uspela-foto-in-video/ ).

Ekipa Ivarčkega vas vabi na jezero danes ob 20.00 uri, kjer pripravljajo drugi koncert, tokrat s skupino Mambo Kings. Napovednik si lahko preberete tukaj: https://www.koroskenovice.si/zabava/v-petek-spet-nora-gavda-na-ivarckem-jezeru/ .
To pa seveda še ni vse, kar pripravljajo za vas to poletje.

V četrtek , 12. 8. prihaja k nam Špas Teater z Rankom Babićem in sicer ob 20:00  uri. Razveselil nas bo z avtobiografsko komedijo Kriza srednjih let.

Po prvem zelo uspešnem Špasnem dogodku so ponovno na Ivarčko povabili Ranka Babića.

Želeli ste še, zdaj pa nas bo zadela: KRIZA SREDNJIH LET
Po uspešnici Moška copata, ki je presegla kar nekaj rekordov, na gledališke odre prihaja nova avtobiografska komedija Ranka Babića: Kriza srednjih let.
Kriza srednjih let je hujša od pubertete! Ker stvari žal ne gredo več navzgor, ampak obratno!
V predstavi bo Ranko z občinstvom zaupno delil izkušnje o tem, kako se sooča z krizo srednjih let, ki prej ali slej doleti vsakega moškega. In kako ta, hočeš-nočeš, vpliva na odnose z boljšo polovico. Po prihodu drugega otroka v družino, selitvi in opazkah, da pri 38 letih ni več tako poskočen, agilen in fleksibilen kot je bil nekoč, je Ranko začel iskati hitre rešitve. Da bo le žena začela ponovno nositi tangice! Stisnil je tudi zobe, začel plesati salso in hodit na jogo za pare. In potem novo presenečenje. Je res iz leta v leto bolj podoben očetu in njegova draga svoji mami?!
Morda sta za vse to kriva otroštvo in vzgoja, morda pa so srednja leta samo pravi čas, da se poišče strokovna pomoč!

V novi nori komediji Kriza srednjih let bo Ranko prvič spregovoril tudi o tem, kako je na drugem otroku delal več kot tri leta, hodil na teste, štel kdaj so ovulacijski dnevi in prvič v življenju zavračal seks, ker se je, kot pravi, na trenutke počutil kot mašina za proizvodnjo spermijev. Ja, če to ni kriza?!
Naraven in super zabaven! Princ odrov in kralj domače dnevne sobe – Ranko Babić!

Občinstvo si je želelo še in zdaj se vrača – v drugem delu Moške copate!


Vstopnice najdete na povezavi: https://www.eventim.si/si/vstopnice/zvita-feltna-kotlje-trc-ivarcko-jezero-1243155/performance.html, v Trafiki 3DVA na Prevaljah, na vseh Petrolih oz. eventimovih prodajnih mestih ali na dogodku samem.


Otroci do 10. leta imajo vstop prost!


Vabijo vas tudi, da s seboj prinesete kakšno piknik dekico, kjer boste lahko sedeli. Zagotovljeno bo tudi omejeno število sedišč!

Za vstop pa morate še vedno izpolnjevati enega iz med PCT pogojev.

Nato prihajajo neverjetni in edinstveni Modrijani in sicer v petek 20.8. ob 20:00 uri.

Prvih 200 vstopnic je po akcijski ceni dosegljivih na https://www.eventim.si/si/vstopnice/modrijani-kotlje-trc-ivarcko-jezero-567190/event.html?fbclid=IwAR1r0lzhnQsAOQNZ3hmfb0YJRD0wNI6Sns6FZwFvrjUWcMKzgg-w7C7Pc9Y , potem bodo dražje, zato pohitite.

Foto: FB Ivarčko jezero

Nenazadnje pa na Ivarčko jezero prihaja še enkrat Špas Teater z Erotika po Emeršiču in sicer v  Nedeljo, 29.8. prav tako ob 20:00 uri.

Stari maček slovenskih odrov, televizijski mojster, ljubiteljski chef in mož, ki dobro ve, za kaj gre v življenju – se vrača z novim receptom za smeh!

Bojan Emeršič, človek z veliko modrostjo, zaupanja vreden in z milijon izkušnjami vam bo pomagal in jih delil z vami! Ker veste … erotika ni le seks – erotika je življenje, je hrana, je zavreta strast v vsakdanjiku, je uživanje zvoka ob čin-činu, je dlan v dlani in pogled nekoga postrani… in mnogo, mnogo več!

Skupaj z vami bo Bojan zakuhal najmočnejši afrodizijak na svetu, vmes pa povedal veliko in še več o temah, o katerih se tudi s svojim partnerjem le redko pogovarjamo.

O zadevah, ki jih v odnosu najbolj na glas zamolčimo, pa o tem, kdo se oblači za koga in zakaj so moški v resnici najbolj prijazna bitja na svetu! Razkril vam bo, o čem razmišljamo med seksom in kam naj vljuden moški bulji, ker v dekolte pač ne gre! Bojan pove naglas VSE, česar si ne povemo, ker bi radi še ostali skupaj…

Komedija o odnosih, ljubezni, seksu in vsemu vmes!

Dovolj je tabujev! Ob vsem delu, urnikih, opomnikih in obveznostih tako zlahka pozabljamo, da si je treba vzeti čas tudi za najbolj navadna posteljna veselja. Pa ne bi smeli – ker nas edino ljubezen ohranja normalne in nasmejane.

Dobrodošli v najbolj direktnem, najbolj seksplicitnem in do konca nasmejanem šovu o pokončnem in položnem življenju.

Za vstop je potreben PCT pogoj.

Dogodki