Search
Close this search box.

Na Kopah poteka Holcerčkov poletni festival

Na Kopah se danes odvija Holcerčkov poletni festival.

Na pestrem dogajanju na zabavi za vse generacije, ki danes poteka na Kopah, boste lahko uživali med nastopom glasbene skupine Zvita Feltna, Damjana Murka, DJ Neya, sledi pa tudi gost presenečenja.

Ogledali si boste lahko Holcerčkovo pravljično deželo, mini ZOO, potekala bo Holcerčkova pravljica ob Petelinjem jezeru, imajo tudi Jolly kotiček, Holcerčkov lepotni salon (poslikava obraza, friziranje,…), tam je pa tudi igralni park z napihljivimi igrali.

To pa še ni konec. Pripravili so tudi plezalno steno, družabne igre z nagradami, WOOM mini park, bike park z električnimi kolesi po Pohorju, na Holceriji boste deležni nepozabnega humorističnega šova, s sedežnico se boste popeljali do Energetskih točk in Holcerčkovega stola velikana, igrali boste lahko disk golf, multi golf, potekala pa bo tudi predstavitev atraktivnih športov

Danes res priporočamo, da se odpravite na Kope z družino, kjer lahko tudi prenočite, uživate poletne počitnice v objemu neokrnjene narave. Za več informacij pokličite 02 88 39 850 ali jim pišite na rezervacije@kope.si.