Holcer pub se vrača: Obeta se nepozabna zabava z Dejanom Vunjakom in Jeleno Rozga

Holcer pub na Kopah, kjer v času zimske sezone vsako leto gostijo številne domače in tuje glasbene goste, po lanskoletnem premoru zaradi epidemije, ponovno napoveduje nepozabna druženja in zabavo za vse generacije.

S pestrim in bogatim glasbenim programom bodo letošnjo smučarsko sezono na Kopah odprli že prvi vikend v decembru. Prejšnje leto res nismo imeli priložnosti skupaj zarajati v našem Holcer pubu, kjer smo skozi pretekla leta skupaj snovali nepozabne spomine, poznanstva in prijateljstva. Holcer je sameval in čakali smo, da vam bomo lahko spet zagotovili nove spomine,” so ob tem zapisali na Facebook strani Kope.

Spodobi se, da je uvod v zimsko sezono kot se šika. Na naš oder smo povabili dva izvajalca, ki nikoli ne razočarata. V petek, 3. decembra, bomo naredili uvod v sezono z Dejanom Vunjakom, v soboto, 4. decembra, pa bo na naš oder stopila ena izmed največjih zvezd Holcerja – Jelena Rozga,” so napovedali.

Ob tem so na Kopah pripravili tudi ugodne namestitvene pakete. Za zgodnje prijave nudijo 20-odstotni popust. Celotno ponudbo najdete na www.kope.si, za rezervacije in vsa dodatna vprašanja pa so vam na razpolago na 02 88 39 850 ali rezervacije@kope.si. Pri tem naj še dodamo, da se mesta zelo hitro polnijo. Lahko pa pri njih unovčite tudi turistične bone.

Na Kopah obljubljajo, da bo skok v novo smučarsko sezono nepozaben. “Noro bo”, so dodali. Zato nikar ne zamudite druženja na snegu in zabave v Holcerju.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije