Search
Close this search box.

Župan Občine Ravne na Koroškem sprejel 3 x zlate fante ravenske odbojke

Danes se je v Mestni hiši Ravne na Koroškem odvil sprejem odbojkarjev Odbojkarskega kluba SIJ Metal Ravne, ki so v letošnjem prvenstvu osvojili 3 x zmago, 3 naslove državnega prvaka.

“Utripali smo z vami in bili ponosni na vas. Odbojka je doma na Ravnah in šport je izredno pomemben za nadaljnje korake v življenju. V športu se naučimo vztrajnosti, discipline, strategije, zmag in porazov, ter kako se z njimi soočati,« je povedal župan dr. Tomaž Rožen in dodal, da je vizija v vzdrževanju tradicije vzgoje mladih odbojkarjev in obnovi infrastrukture, ki jo imamo: »Upamo, da bomo dočakali čas tudi za modernejšo dvorano, ki nam bo ob vrhunskih športnikih in njihovih predstavah omogočala boljše spremljanje in prirejanje tekem in ki bo še večji cilj našim mladim igralcem.«

Zbranim sta čestitke namenila tudi predsednik OK Fužinar SIJ Metal Ravne David Slatinšek in direktor ZKŠTM Ravne Dejan Pandel.

V imenu pokrovitelja, podjetja SIJ Metal Ravne, je s spominskim darilcem mlade odbojkarje razveselila predstavnica podjetja Monika Žvikart, sprejem pa je ob slavnostni torti velikanki potekal v zadovoljnem vzdušju in z velikimi pričakovanji za prihodnost.

Glasbeni program je prispeval odličen kitarist, 10-letni učenec 4. letnika Glasbene šole Ravne, Gregec Peserl, program pa je simpatično izpeljala maturantka ravenske Gimnazije, Hana Gorenšek.

Spomnimo:

Odbojkarski klub Fužinar SIJ Metal Ravne je sinonim za športni uspeh.

Starejši dečki Fužinarja so pod vodstvom trenerja Mitje Ježa in pomočnika Blaža Libnika skozi celotno sezono dokazovali, da gre za res izjemno generacijo fantov, saj je za njimi že druga zaporedna sezona brez poraza, ki so jo zaključili brez izgubljenega niza! Slavili so na neverjetnih 43. zaporednih tekmah in tako ponovili uspeh iz lanske sezone, z drugim zaporednim naslovom državnih prvakov.

Tudi Mlajše kategorije Odbojkarskega kluba Fužinar so v letošnjem letu naravnost blestele, mladinci so v finalu zaključili na nehvaležnem, a odličnem 4. mestu, kar dve kategoriji pa sta v klubske vitrine pospravili dva nova naslova državnih prvakov – v mali odbojki U13, pod vodstvom trenerja Ožbalta Zmagaja, in tudi kadeti U17, pod vodstvom trenerja Mitje Ježa ter njegovega pomočnika Blaža Libnika.

Ob zgodovinskem uspehu ravenske odbojke izrekamo iskrene čestitke vsem igralcem in trenerjem!

Čestitamo: MATIC DREVENŠEK, NACE ZMAGAJ, IGOR VUČETIĆ, NEJC HRIBERNIK, LOVRO JAMNIK, TEVŽ SLATINŠEKJ, JAKA ZMAGAJ, KLEMEN MAČEK, JAN RUČIGAJ, LENART SKUDNIK, BENJAMIN JOŠT, ALJAŽ ABRAHAM, MAJ JUH, OŽBI SLATINŠEK, VID MERKAČ, TINE JANKO, TEVŽ SVENŠEK, IRINEJ TESIČ, LIN HUDERNIK, LOVRO LOZINŠEK, NEJC GROBELNIK, GAL GROBELNIK, ŽIGA ŠULER, TINE KAMNIK, TIAN ČAS, NEJC DREVENŠEK.

Poklon in čestitke tudi trenerjem OK Fužinar SIJ Metal Ravne: Mitji Ježu, Blažu Libniku in Ožbeju Zmagaju!

Vir: ravne.si

Dogodki

Danes se je v Mestni hiši Ravne na Koroškem odvil sprejem odbojkarjev Odbojkarskega kluba SIJ Metal Ravne, ki so v letošnjem prvenstvu osvojili 3 x zmago, 3 naslove državnega prvaka.