Zadnja sobota v novembru uspešna za OK Prevalje

FOTO: Meta Tasič Bukovec

Zadnja sobota v novembru je bila za OK Prevalje znova zelo uspešna. V mali odbojki so deklice pod vodstvom trenerke Milanke uspešno, z dvema zmagama, zaključile prvi dve prvenstveni tekmi v letošnji sezoni in se tako uvrstile na naslednji turnir.

FOTO: Meta Tasič Bukovec

 

Uspešne so bile proti ekipi Hitrega polža in ekipi Črne. Kljub želji in močni volji žal ni uspelo zmagati drugi ekipi male odbojke OK Prevalje. Ta ekipa se je s porazom proti ekipi Slovenj Gradca in ekipi Mežice uvrstila v repasaž. 

OK PrevaljeČlanice OK Prevalje nadaljujejo uspešno tekmovanje v 3. in 2. DOL. Druga ekipa se je v soboto že popoldne ob pol štirih napotila proti vzhodnemu koncu Slovenije, kjer jih je ob 19. uri čakala ekipa Ljutomera.

Tekmo so odigrale v dobrem tempu in v prevladi na igrišču, zaradi česar rezultat ni presenečenje. Zmagale so s 3:0. Igra je bila lepa, saj saj so bile uspešne v vseh elementih igre, tako v sprejemu podaji in napadu.

 

Ob 18. uri pa so se v Šoštanju dekleta iz prve članske ekipe pomerile z nasprotnicami iz ekipe Žok Šoštanj. Nasproti sta si tako stala stara znanca trenerja Maks Kotnik in naš Rado Krenker.

Treba je priznati, da si domačinke kaj več kot skoraj dobljenega prvega seta niso mogle priboriti. Punce so po dobljenem prvem setu le na razliko, strnile vrste in

odigrale tekmo v igri, kot je v letošnji sezoni še niso pokazale. Rezultat tako ni izostal in po končanem 7.krogu vodijo v skupini 2.DOL Vzhod.”

 Napisala: Meta Tasič Bukovec

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.