Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu otvorili svetovni pokal v slalomu na rolerjih

I FEEL Slovenija World CUP InLine SLALOM prinaša v Slovenj Gradec tri dni pestrega športnega in tudi družabnega dogajanja, ki ga zagotovo ne gre zamuditi.

Danes, 26. maja, ob 18. uri je v mestnem jedru Slovenj Gradca potekala otvoritvena slovesnost svetovnega pokala v slalomu na rolerjih (InLine slalom).

Tri dni pestrega dogajanja obljubljajo letošnji organizatorji in v to ne dvomimo. Vse do nedelje, 28. maja se bo na dogodku športno družilo več kot 120 tekmovalcev iz 10-ih držav sveta. Organizatorji bodo združili združili, šport, zabavo, ekologijo, lokalno kulinariko in zdrav način življenja.

Vse prisotne je ob otvoritvi pozdravil podžupan Občine Slovenj Gradec dr. Peter Pungartnik, ki je povedal, da so v lokalni skupnosti zelo ponosni, da je to že drugo svetovno prvenstvo v Slovenj Gradcu. Dodal je: “To je velik prispevek k prepoznavnosti mesta Slovenj Gradec. Z veseljem smo se odzvali na povabilo k sodelovanju Smučarskega kluba Vuzenica. Vsem želim, da dosežejo svoje cilje, da se ne poškodujejo ter, da se ob tem tudi družijo in imajo lepo.”

Seveda pa veliko število obiskovalcev ni spregledalo lepotice, ki je ambasadorka Slovenske lepote, še vedno aktualne miss Slovenije – Vide Milivojse, ki je popestrila pestro otvoritveno dogajanje.

Letos so organizacijske moči prvič združili smučarski klub Vuzenica v sodelovanju z Mestno občino Slovenj GradecJavnim zavodom Spotur Slovenj Gradec ter mnogimi lokalnimi podjetji in pripravili prireditev za vse generacije, ki si jo boste zagotovo zapomnili.

Dogodki

I FEEL Slovenija World CUP InLine SLALOM prinaša v Slovenj Gradec tri dni pestrega športnega in tudi družabnega dogajanja, ki ga zagotovo ne gre zamuditi.