Search
Close this search box.

Uspešen začetek sezone Koroškega atletskega kluba: Hanna Navodnik zlata, Denisa Topler do osebnega rekorda (FOTO)

Zelo dober uvod v sezono za atletinje Koroškega atletskega kluba

O tem, da so bili včeraj na mednarodnem članskem dvoranskem atletskem mitingu » Vienna Indoor Gala«, ki je včeraj potekal na Dunaju, uspešni atleti Atletskega kluba Slovenj Gradec, smo že poročali TUKAJ. Z odličnimi rezultati s tekmovanj pa se lahko ta vikend pohvalijo tudi atletinje Koroškega atletskega kluba.

Kot so sporočili iz kluba, so se včeraj, 11. 1. 2020, štiri atletinje Koroškega atletskega kluba udeležile dveh mednarodnih dvoranskih mitingov. Sestri Navodnik sta se udeležili Kronosovega mednarodnega mitinga v Ljubljani, Denisa Topler in Zala Brezovnik pa sta bili odlični na Dunaju.

Hanna Navodnik je zmagala v troskoku (11,26m), v skoku v daljino je osvojila 4. mesto (541cm), sestra Iza Navodnik pa sedmo (515cm).


Mednarodnega Wienna Indoor Gala mitinga na Dunaju, kjer so tekmovali atleti iz kar 14 evropskih držav sta se udeležili Denisa Topler, ki je med članicami v teku na 60 metrov z osebnim rekordom osvojila 7. mesto (7.91) in Zala Brezovnik, ki si je v kategoriji mladink na 800 metrov pritekla 6. mesto (2:32.23).

Vir: Koroški atletski klub

Dogodki

Zelo dober uvod v sezono za atletinje Koroškega atletskega kluba