Search
Close this search box.

Tudi v Kotljah in Žerjavu si boste lahko finalno tekmo v odbojki ogledali na velikem platnu

Kot smo že poročali, se bo slovenska odbojkarska reprezentanca danes, 29. 9. 2019, v finalu evropskega prvenstva v Parizu pomerila s Srbijo, ki je na drugi polfinalni tekmi premagala Francijo in je edina reprezentanca, ki je na letošnjem evropskem prvenstvu do zdaj premagala vse ekipe.

FOTO: Tim Kolar. Korošci na poti v Pariz.

Številni Slovenci si bodo tekmo ogledali v živo v dvorani Bercy in s tribun bodrili naše športne ase. Tisti, ki pa ste ostali na domačih tleh, pa še enkrat vabljeni, da si tekmo ogledate v živo v Slovenj Gradcu, o čemer si lahko več preberete TUKAJ. Za domačina pa bodo združili moči in si skupaj ogledali težko pričakovani finale tudi v Kotljah, kamor vabita KS Kotlje in Občina Ravne na Koroškem.

»Odbojkarji so nas te dni povezali in združili, zdaj pa je čas, da mi združeni v navijaškem duhu zberemo vso dobro energijo in jo pošljemo v Pariz,« so v povabilu zapisali na spletni strani Občine Ravne. Kjer dodajajo, da bo ogled tekme potekal od 17. ure naprej pred vaškim centrom Ravne, kamor vas vabi tudi KS Kotlje. Občina Ravne na Koroškem pa ob tej priložnosti še sporoča: »V torek bomo KOROŠKA JUNAKA pričakali še pred Mestno hišo Ravne.«

“Eni v Francijo, mi pa pred veliko platno,” pa sporočajo iz Žerjava, kjer si imate prav tako možnost ogledati finalno tekmo na velikem platnu, in sicer v prostorih Delavskega doma Žerjav, kjer vas pričakujejo ob 17.30 uri.

FOTO: KS Žerjav

Dogodki