Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu si boste lahko finalno tekmo v odbojki ogledali na velikem platnu

Slovenska odbojkarska reprezentanca se bo jutri, 29. 9. 2019, v finalu evropskega prvenstva v Parizu pomerila s Srbijo, ki je na drugi polfinalni tekmi premagala Francijo in je edina reprezentanca, ki je na letošnjem evropskem prvenstvu do zdaj premagala vse ekipe.

Drugi trening slovenske reprezentance. Tokrat so naši odbojkarji preizkusili glavno prizorišče v AccorHotels Areni, kjer jih jutri čaka veliki finale proti Srbom.
FOTO: Odbojkarska zveza Slovenije

Jutrišnji finale pa z navdušenjem pričakujemo tudi Slovenci, številni si bodo tekmo ogledali v živo v dvorani Bercy in s tribun bodrili naše športne ase. Tisti, ki pa ste ostali na domačih tleh, pa vabljeni, da si tekmo ogledate v živo v Slovenj Gradcu.

V mestnem jedru Slovenj Gradca namreč nadaljujejo z druženji ter vabijo vse ljubitelje športa in odbojke, da se jim pridružite na Glavnem trgu, kjer si boste lahko skupaj z ostalimi obiskovalci na velikem ekranu ogledali prenos finalne tekme evropskega prvenstva v odbojki med Slovenijo in Srbijo.

FOTO: Spotur

Organizatorji dogodka, Javni zavod Spotur in MO Slovenj Gradec, v sodelovanju z RoyalPub RoyalCaffé Pisarna Caffé&Lounge Bar ARS CAFE mestna kavarna še sporočajo: »Dobimo se eno uro pred pričetkom tekme ob 16.30 uri. Pridite v čim večjem številu, da bomo s skupnimi močmi pomagali našim do zlate medalje.«

Prenos tekme pa si lahko ogledate tudi iz domačega naslonjača, in sicer na Kanalu A in VOYO ob 17.50.