Slovenjgraški bojevniki v novo sezono z dvema okrepitvama (FOTO)

Iz Rokometnega kluba Slovenj Gradec 2011 so sporočili, da bodo bojevniki v novo sezono vstopili z dvema novima igralcema. Včeraj sta namreč pogodbo s klubom podpisala Tilen Grobelnik in Aleksandar Glendza.

Včeraj, 31. maja, pozno zvečer so iz tabora Rokometnega kluba Slovenj Gradec 2011, preko Facebook strani, njihovim navijačem in podpornikom sporočili dve fantastični novici. Najprej so javnost obvestili, da je pogodbo z bojevniki za naslednjo sezono podpisal Tilen Grobelnik, nakar so ljubitelje rokometa razveselili še z eno dobro novico, da je dvoletno pogodbo s slovenjgraškim klubom podpisal tudi Aleksandar Glendza.

Naj spomnimo, da so pa že pred dnevi iz RK Slovenj Gardec sporočili, da bodo v sezono 2019 – 2020 krenili z izjemnim strokovnjakom za mlade igralce in neutrudnim delavcem Sebastjanom Sovičem, čeprav so bili dogovorjeni z njim za sodelovanje do konca meseca maja. Več lahko preberete TUKAJ.

FOTO: RK Slovenj Gradec 2011

V prvem sporočilu so navedli: »Danes je ob prisotnosti predsednika Sama Lampreta in športnega direktorja Uroša Soršaka pogodbo za naslednjo sezono podpisal kadetski reprezentant SI, univerzalni igralec, ki lahko igra na skoraj vseh položajih, Tilen Grobelnik.
P
repričani smo, da bo v našem dresu dokazal, da lahko nanj v prihodnosti računa tudi slovenska rokometna reprezentanca. Dobrodošel v družini bojevniki za mesto miru.«

FOTO: RK Slovenj Gradec 2011

Kmalu za prvo, je sledila še druga novica, v kateri so bojevniki zapisali: »Danes je dvoletno pogodbo z bojevniki za meto miru podpisal reprezentant Črne gore, nekdanji igralec Leotarja in RK Partizan Beograd, Aleksandar Glendza. Kljub ponudbam iz tujine je na priporočilo legende slovenjgraškega rokometa Nenada Maksiča in njegovega agenta Andreja Beliša, danes, pozno zvečer, podpisal pogodbo z našim klubom. Dobrodošel Saša.«