Search
Close this search box.

Sebastjan Sovič ostaja v Slovenj Gradcu

FOTO: RK Slovenj Gradec

Iz Rokometnega kluba Slovenj Gradec 2011 so sporočili, da trenutni trener, Sebastjan Sovič, ki je imel pogodbo za sodelovanje do konca tega meseca, ostaja njihov trener.

Kot so zapisali v sporočilu za javnost, so v klubu ves čas upali, da bo Sebastjan privolil v dolgoročnejšo sodelovanje, kar se je tudi zgodilo.

“Življenje prinaša lepe in manj lepe trenutke, tako je tudi v športu. Zmeraj pa težke situacije pokažejo tiste osebe, ki so tvoji pravi prijatelji. Ko smo letos v januarju, preko noči ostali brez trenerja in tistega sobotnega jutra nismo imeli prave rešitve za ponedeljkov trening, je bil prav Sebastjan tisti, ki nam je kljub vsem obveznostim v svoji rokometni šoli priskočil na pomoč. 
Sprejel je nehvaležno nalogo in jo dokončal z odliko.

Kljub temu, da smo bili dogovorjeni za sodelovanje do konec meseca maja, pa je preko pomladanskega dela prvenstva vseskozi tlilo upanje, da bo Sebastjan privolil v dolgoročnejšo sodelovanje. “

Dodali so še, da se je po prihodu Soviča situacija v klubu stabilizirala, dvorana pa se je iz tekme v tekmo polnila, vzdušje v klubu pa je vrhunsko, le kaj nebi bilo, saj so Ježki z dobro igro v sezoni 2018-2019 prišli do pokala v 1.B ligi ter se uvrstili v 1. A državno rokometno ligo. Oglejte si sprejem, ki ga je pripravila Mestna Občina Slovenj Gradec.

V sezono 2019-2020 bodo “bojevniki za mesto miru” krenili, kot pravijo sami, z izjemnim strokovnjakom za mlade igralce in neumornim delavcem, Sebastjanom Sovičem: “Pri nas dileme ni bilo nikoli. Ljudje s takšnim karakterjem so v naši “družini” zmeraj dobrodošli,” so še zapisali.