Search
Close this search box.

Slavko Ivezić ne bo več vodil Rokometnega kluba Slovenj Gradec

Rokometaši iz Slovenj Gradca so v tej sezoni 1.B DRL pokazali že kopico izvrstnih predstav, po zaslugi katerih po koncu jesenskega dela prvenstva zasedajo drugo mesto na lestvici, z enakim točkovnim izkupičkom kot vodilna ekipa Slovana.

Danes pa smo od odbora RK Slovenj Gradec prejeli vest, da so sprejeli težko, a po njihovem mnenju v tem trenutku, pravo odločitev. V drugem delu prvenstva njihove ekipe s klopi ne bo več vodil Slavko Ivezić.

Predsednik kluba Samo Lampret ob tem sporoča: “V življenju pa ni vselej vse črno in belo in takšna je tudi ta naša zgodba. Naša filozofija in pogled v prihodnost sta se zagotovo razlikovali, pa na tem mestu ne želimo trditi, da imamo vedno prav odgovorni v klubu, smo se pa vseeno trdno odločili, da bomo sledili našim usmeritvam in ciljem, ki smo si jih zadali pred prevzemom mandata. 

Sekundarnega pomena je ali bomo s člansko ekipo tekmovali v prvi ali drugi ligi, bistven je razvoj rokometne šole in pripeljati klub na raven, ko bo lahko preživel tudi ob zamenjavah, ne samo trenerjev, ampak tudi vodilnih struktur.

Seveda vse to ne pomeni, da bomo vso doslej opravljeno delo Slavka izničili z nerazumnimi potezami. Zaradi spoštovanja do navijačev, igralcev, staršev in nenazadnje tudi do našega, upamo, da še vedno, kljub nesporazumom, velikega prijatelja Slovenj Gradca Slavka Ivezića, bomo v klubu poiskali primerne rešitve, da bo tudi članska ekipa lahko nadaljevala s kvalitetnim delom in doseganjem dobrih rezultatov. 
O vsem dogajanju in spremembah vas bomo sproti obveščali.

Slavku želimo vse dobro v nadaljevanju kariere in iskreno upamo, da se nekoč vrne v svoj klub, kjer so mu vrata vedno odprta.

Dogodki