Search
Close this search box.

S kom bodo letos trenirali ravenskih odbojkarji?

Bogdan Veličković ostaja trener članske ekipe, v sklopu programa NPŠŠ pa bo na Ravnah tudi v prihodnjih štirih letih deloval trener Mitja Jež, so sporočili iz Odbojkarskega kluba Fužinar.

Kot so zapisali je Veličković trener članske ekipe vse od januarja 2017, ekipo pa je v letošnji sezoni z dobrim delom vrnil med prvoligaše. Med epidemijo novega koronavirusa pa je novo štiriletno pogodbo v programih Nacionačnih panožnih športnih šol podpisal Jež, ki bo do leta 2024 bdel na mladimi upi odbojkarske šole Fužinar.

Oba trenerja sta bila tudi tvorca letošnjega uspeha mladinske ekipe, ki je osvojila naslov državnih prvakov. V naslednji sezoni bo z najmlajšimi deloval tudi Ožbalt Zmagaj, ki skrbi za učenje osnovnih odbojkarskih elementov že dolga leta. V teh letih je skozi njegove roke šlo že veliko odbojkarjev, ki so kasneje postali tudi mladi reprezentanti Slovenije, so pojasnili pri klubu. Ustaljenemu trenerskemu triu Fužinarja se bo tako v prihajajoči sezoni priključilo tudi mlado trenersko ime, ki se vrača v klub kot igralska okrepitev.

Vse ekipe odbojkarjev so ponovno pričele s treningi ta teden, sicer še po prilagojenem programu na zunanjih športnih površinah. Upajo pa, da bodo lahko čim prej spet v trenirali normalnih okoliščinah.

Iz kluba so še sporočili, da je zelo aktivno tudi vodstvo kluba, ki sestavlja ekipo za prihajajočo sezono v 1.B ligi. “Dogovori s prvimi okrepitvami so že zelo blizu sklenitvi dogovora, z veseljem pa vam sporočamo, da gre za znana imena na slovenski odbojkarski sceni.” so zaključili.

VIR: OKF

Dogodki