Search
Close this search box.

Prvoligaška okrepitev v dresu ravenskih odbojkarjev

Vodstvu Odbojkarskega kluba Fužinar je uspelo pripeljati še eno znano prvoligaško ime, saj bo v prihodnji sezoni v njihovem dresu igral  sprejemalec Vasja Plesec, ki sicer prihaja iz Črne na Koroškem.

Iz odbojkarskega kluba so sporočili, da je “Korošec z bogatimi prvoligaškimi izkušnjami s svojim prihodom zapolnil sprejemalsko zasedbo v ekipi, kjer mu bodo družbo delali še Ranc, Podričnik, Levar in Hovnik Rožen.”

Ob prestopu v ravenski klub pa nam je Plesec povedal, da je vesel, da so se s klubom Fužinar dogovorili za sodelovanje. “Ekipo poznam že iz prejšnjih sezon in menim, da je delovanja kluba na visokem nivoju. Njihovo delo je dobro tako v članski ekipi kot tudi v mlajših kategorijah” je povedal ter dodal, da je mnenja, da lahko s kombinacijo mladih igralcev, igralcev z izkušnjami in z dobrim vodstvom v klubu, posegajo po najvišjih mestih v prvi B ligi.

Plesec, ki je začel trenirati pri OK Mežica je v preteklosti igral v OK Fram (1. liga), pri OK Maribor (1. liga), pri GO Volley (2. liga) in pri Ok Panvita Pomgrat (Murska Sobota).


Preberite še: S kom bodo letos trenirali ravenskih odbojkarji?

Dogodki