Search
Close this search box.

Pred prvo ligo in dopusti je v Slovenj Gradcu pestro

V zadnjih dneh se je v Slovenj Gradcu dosti govorilo o uspehih rokometnega kluba. Kakopak ne, ko pa so tako člani kot mladinci osvojili naslov prvaka, vsak v svoji ligi. Odličen končni rezultat sta dosegli tudi kadetska ekipa, ter ekipa starejših dečkov. Obe sta se zasluženo uvrstili zaključni turnir, ter dosegli 6. mesto v državi.

Vodstvo kluba je zagotovilo, da ne bodo zaspali na lovorikah, ampak bodo trud in garanje prenesli tudi v naslednjo sezono. Pred kratkim smo izvedeli, da bo v prihajajočem letu na mestu vodje članov ostal Sebastjan Sovič (preberi več TUKAJ).

Stari znanec kluba, ki je vskočil na trenerski stolček sredi sezone, ko je belo-modre kljub vrhunskim rezultatom iznenada zapustil Slavko Ivezič. ”Seba” kot mu pravijo domačini, je svoje delo opravil z odliko.

Zakaj na je rokometna tekma v Slovenj Gradcu družinski dogodek

Rokometna tekma je pri nas dogodek za celotno družino. ❤💙 Za vsakogar se najde nekaj… #strast, #pripadnost, #nepopustljivost #trdodelo –> naše vodilo. Tudi naslednjo sezono želimo s tem nadaljevati… v 🎞📹 se lahko vsi prepričate ⏩⏩ zakaj je dobro biti eden izmed 2⃣0⃣0⃣ lastnikov sezonske vstopnice za sezono 2019-2020. 💣💥 Rokomet je na Koroškem doma. 💙

Objavil/a Rokometni klub Slovenj Gradec 2011 dne Sobota, 01. junij 2019

Skupaj z igralci so si že nekaj tekem pred koncem zagotovili napredovanje v prvo ligo, na zadnji tekmi sezone pa so osvojili še naslov prvaka.

Za vsemi je težka in stresna sezona, kar pa ne pomeni, da se za zaprtimi vrati klubskih prostorov ne dogaja nič. Vodstvo že sestavlja ekipo, za katero trdijo, da bo trd oreh v prihajajoči sezoni. Ekipi sta se v zadnjih parih dneh pridružila že dva nova igralca, Tilen Grobelnik mladi up kadetske reprezentance Slovenije, ter bivši igralec rokometnega kluba Partizan iz Beograda Aleksandar Glendža.

Ekipi želimo čim več uspeha v prihajajoči sezoni in seveda dobrodošli spet nazaj med elito.

Besedilo: Žiga Bulovič

Dogodki