Search
Close this search box.

Na memorialu Antona Odra v Slovenj Gradcu med mladinkami slavila njegova hči, Ana Oder

Najboljši v moški konkurenci pa je bil Anin fant - Žiga Požar, ki je prevzel prehodni pokal.

Pretekli konec tedna natančneje v soboto, 6. maja, je ob 14. uri na slovenjgraškem kegljišču potekalo finale turnirja – tekmovanje v steznem keglanju – za memorial Antona Odra, Tontana.

Memorial je organiziran v spomin in v znak spoštovanja dolgoletnemu članu Kegljaškega kluba Slovenj Gradec. To pa je tudi spomin na vse pripadnike kluba, ki so se poslovili in odšli za mavrico.

Tekmovanja sta se med drugimi udeležili tudi Ana Oder, hči Antona ter Irena Oder, njegova žena.

Rezultati finala – TOTANOV MEMORIAL 2023

Med mladinkami se je v finalu odlično odrezala prav Ana Oder, ki je dosegla prvo mesto (561), Pia Samec je zasedla drugo mesto (470), Zarja Repnik pa tretje (390).

V kategoriji ženske – rekreacija je bila najboljša Marjana Gams (540), na drugo mesto je zasedla Jožica Vezonik (512) in tretje Karmen Strmčnik (484).

V kategoriji ženske so se pomirile Tia Shatz, ki je zasedla prvo mesto (587), drugo mesto je osvojila Izidora Bizjak (578) in tretje Majda Grahor (557).

V kategoriji mladinci je bil najboljši Aleks Kašnik (555), drugo mesto je zasedel Robi Marošek (551) in trtje Jan Kresnik (543).

Pomerili so se tudi v kategoriji moški – rekreacija in prvo mesto je zasedel Drago Tisnikar ml. (567), drugo Vlado Oder (552) in tretje Uroš Sorman (551).

V kategoriji moški je bil najboljši Žiga Požar (610), na drugem mestu je zaključil Matjaž Obretan (605) in na tretjem Branko Ošlovnik (579).

Čestitke vsem in poklon za to lepo in spoštovanja vredno gesto! Prijateljstvo ne pozna meja.

Vir: Marijan Bogar

Dogodki

Najboljši v moški konkurenci pa je bil Anin fant - Žiga Požar, ki je prevzel prehodni pokal.