Koroški judoisti po pripravah v Ukrajini polni zagona in pripravljeni na nove izzive

Za prve priprave po prepovedi treningov so koroški judoisti izbrali domovino glavnega trenerja Ruslana Yankovskega. Pred novim letom so se na priprave odpravila dekleta, kasneje pa so se jim pridružili še fantje. Kalili so se z ukrajinsko reprezentanco, si ogledali znamenitosti Kijeva, poskusili ukrajinske dobrote, zadnji večer pa je bil namenjen sprostitvi.
136941349_224029945973993_2513687328701478140_n

Kot so sporočili iz Judo kluba Acron Slovenj Gradec je včeraj njihova članska ekipa zaključila priprave v Ukrajini. Priprav se je udeležilo sedem Korošcev, pridružili pa so jim še člani iz JK Oplotnica, JK Velenje in JK Branik.

FOTO: TRENIRALI SO Z UKRIJAINSKO REPREZENTANCO:

V klubu so dodali, da so se po daljšem judo premoru ponovno na napornih treningih kalili z ukrajinsko reprezentanco v Olimpijskem centru Koncha Zaspa. Med vikendom so si v prostem času ogledali tudi znamenitosti Kijeva, trener pa jih je počastil tudi z ukrajinskim “fast foodom” imenovanim perepička, prav tako pa ni manjkal domači ukrajinski boršč.

FOTO: OGLEDALI SO SI ZNAMENISOSTI IN POISKUSILI TRADICINALNE UKRAJINSKE DOBROTE:

Njihov zadnji večer je bil namenjen sprostitvi. Vrnili so se v vas, kjer so fantje dekletom pripravili večerjo, zvečer pa so uživali v topli banji. Prepustili užitkom, ko so preizkusili tradicionalno masažo in kotel z vročo vodo – čan.

FOTO: ZADNJI VEČER JE BIL NAMENJEN SPROSTITVI:

“Po pripravah domov prihajamo polni zagona in pripravljeni na nove izzive. Najlepša hvala reprezentanci Ukrajine za topel sprejem in kvalitetne treninge. Komaj čakamo, da se spet vrnemo,” so ob tem dodali v JK Acron Slovenj Gradec.

Preberite še: Koroške judoistke uspešno zaključile prvi del priprav v Ukrajini

VIR: JK Acron Slovenj Gradec

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.