Search
Close this search box.

Koroške judoistke uspešno zaključile prvi del priprav v Ukrajini

Koroške judoistke so uspešno zaključile prvi del priprav v Ukrajini, po novem letu so se jim pridružili tudi fantje.

Kot so pojasnili pri Judo klubu Acron Slovenj Gradec so za prve priprave po prepovedi treningov koroški judoisti izbrali domovino glavnega trenerja Ruslana Yankovskega. Zadnje dni v letu so se odpravili na pot proti Ukrajini, natančneje glavnemu mestu Kijev. Takoj, ko so prispeli v Olimpijski center “Koncha Zaspa”, so se odpravili na prvi trening, sledila sta še dva borbena treninga, nato pa “ruska banja” in nedeljski počitek. V naslednjih dneh je sledil še niz borbenih treningov, kasneje pa so se odpravili na vas, kjer so pričakali prihod novega leta in odhod na drugi del priprav.

FOTO: Priprave v Ukrajini:

Kot so pojasnili so po prvem delu priprav opravili teste na novi koronavirus, ki so pokazali negativne rezultate. Na drugem delu priprav, ki poteka od 2. 1. do 7. 1. se je judoistkam pridružili še moški del ekipe.

Judoistke so še sporočile, da so že komaj čakale, da se življenje vrne nazaj na ustaljene tirnice. Srečne so, da imajo možnost trenirati z najboljšimi ukrajinskimi judoistkami, med drugim tudi z najboljšo judoistko na svetu Dario Bilodid.

VIR: JK Acron

Dogodki

Koroške judoistke so uspešno zaključile prvi del priprav v Ukrajini, po novem letu so se jim pridružili tudi fantje.