Kadetinje OK Prevalje opravile izvrstno

FOTO: OK Prevalje

Kadetinje OK Prevalje so v soboto, 18. maja 2013, v Draš centru v Mariboru odigrale polfinalni turnir. Že tretje leto zapored so se z zmago nad Mariborčankami, veselile vstopa med prve štiri kadetske ekipe v Sloveniji

 

  

V soboto, 18.5.2013, se je v Draš centru v Mariboru odvijal polfinalni turnir v kategoriji kadetinj.  Sodelovale so ekipe Vitala iz Ljubljane, Nove KBM Branika iz Maribora, Neptuna iz Kanala in ekipe OK Prevalje.

Kadetinje OK PrevaljeKadetinje OK Prevalje so pričele zadržano, trenerji radi rečejo »v krču«. Kljub začetnim dobrim udarcem in vodstvu v obeh setih prve tekme proti Vitalu, niso našle prave formule, da bi igro obrnile v svojo korist. Tekmo so Vitalovke zasluženo dobile z rezultatom 2:0.

V drugi tekmi so se kadetinje pomerile z ekipo Neptun Kanala, ki je izgubila prvo tekmo z Mariborčankami. Kadetinje OK Prevalje celotno tekmo niso popustile. Bile so boljše v vseh elementih – v servisu, podaji, bloku,… V  napadu se je posebej izkazala Lina Zajc, ki je dobila priložnost namesto poškodovane Ane Kerbler. Tekmo so dobile kadetinje OK Prevalje z rezultatom 2:0.

V tretjo tekmo z Mariborčankami so odšle že z rahlim upanjem, da je finale dosegljivo.  Prvi set, kjer jim je uspevalo vse, so zaključile s 25:15, v drugem se je rezultat ves čas nagibal bolj na stran Mariborčank. Vodile so še 23:21, ko so Prevaljčanke na servis Mariborčank dobile točko. Na servis pa je prišla Špela ter z izvrstnim servisom dosegla as, drugo točko je na centru zaključila Neja, tretjo pa s pajpom Saša in kadetinje OK Prevalje so se znova, že tretje leto zapored z zmago nad Mariborčankami, veselile vstopa med prve štiri kadetske ekipe v Sloveniji.

Po izboru trenerjev je bila igralka OK Prevalje, Špela Bukovec, proglašena za najboljšo podajalko turnirja.

 

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.