Search
Close this search box.

Kadeti in kadetinje JK Acron Slovenj Gradec v Litvi do treh odličij

Minuli vikend so se judoisti in judoistke JK Acron Slovenj Gradec v Litvi udeležili mednarodnega turnirja Kaunas Open 2022, v spomin Žygimantasu Rybinasu. Na tekmovanju, kjer je nastopilo več kot 300 judoistov in judoistk iz 12 držav, so Korošci odlično nastopili in se domov vrnili s 3 medaljami.

Najbolje se je odrezala Jevgenija Gajić, ki je v kategoriji kadetinj do 57 kg zabeležila 3 zmage in se povzpela na najvišjo stopničko. Ožbej Razgoršek, ki je v kategoriji do 90 kg 3-krat zmagal, je moral v finalu priznati premoč nasprotniku in tako osvojil srebrno odličje.

Ajda Gašper je z dvema zmagama in dvema porazoma osvojila bron do 63 kg. Maj Kavnik je do 73 kg s 4 zmagami in 2 porazoma osvojil 5. mesto, Nik Pavlič pa je bil do 66 kg sedmi s 3 zmagami in 2 porazoma.

Po tekmovanju sta v nedeljo sledila še dva borbena treninga, v ponedeljek pa so športniki prosti čas izkoristili za oddih in sprostitev v savni, poskusili tradicionalno kosilo in si ogledali znamenitosti mesta, o poročili iz JK Acron Slovenj Gradec.

Iskrene čestitke vem.