Search
Close this search box.

Izjemni uspehi na državnem prvenstvu v Lendavi: JK Acron Slovenj Gradec s 15 odličji (FOTO)

Minuli vikend je v Lendavi potekalo državno prvenstvo članov in članic ter mlajših kadetov in kadetinj v judu, kjer so borci in borke pokazali izjemne dosežke ter skupaj osvojili kar 15 odličij.

V kategoriji članov in članic sta se na najvišjo stopničko povzpela Nace Herkovič, ki je osvojil zlato medaljo v kategoriji do 81 kg, ter Nuša Samec, ki je bila najboljša v kategoriji do 48 kg.

Naslove državnih podprvakov so si priborili Jevgenija Gajić, Matic Razdevšek, Aleks Krivec, Aljaž Gostenčnik in Vid Kavnik, medtem ko sta se na tretje mesto uvrstila Nik Pavlič in Lara Jamer. Leon Marošek, Maj Kavnik in Ožbej Razgoršek pa so zasedli peto oz. sedmo mesto.

V kategoriji mlajših kadetov in kadetinj so blesteli Nuša Samec in Aleks Krivec, ki sta prav tako postala državna prvaka. Johny Krivec pa je osvojil naslov državnega podprvaka. Tretje mesto so si priborili Mateo Marošek, Iva Forstner in Taj Temniker, medtem ko so se na četrto mesto uvrstili Jernej Peter. Peti so bili Jaka Gošnak, Jošt Rožej in Tia Vidovič.

Nastopili so še Ožbej Sovinc, Jan Gaberšek, Bine Kotnik, Tian Brdnik, Urban Kugovnik Bregeš, Gašper Potočnik, Jaka Sušnik in Teodor Čerjekovič.

JK Acron Slovenj Gradec je po številu medalj v kategorijah članov in članic ter mlajših kadetov in kadetinj zasedel odlično drugo oz. tretje mesto.

Iskrene čestitke vsem borcem in borkam ter trenerjem, ki so spremljali športnike na tej veliki tekmi.

“Zahvala gre tudi podjetju Simetra d.o.o. Avtocenter Koroška ter staršem za varen prevoz na tekmovanje. Hvala tudi vsem sponzorjem, donatorjem in podpornikom Koroškega juda, ki omogočajo uspehe našim športnikom,” so zapisali v JK Acron Slovenj Gradec.

Vir: JK Acron Slovenj Gradec

Fotogalerija

Dogodki

Minuli vikend je v Lendavi potekalo državno prvenstvo članov in članic ter mlajših kadetov in kadetinj v judu, kjer so borci in borke pokazali izjemne dosežke ter skupaj osvojili kar 15 odličij.