Search
Close this search box.

Fužinarjevi plavalci s tremi novimi absolutnimi zmagami na polovici državnega prvenstva držijo že 44 kolajn (FOTO)

Potem, ko so predstavniki Plavalnega kluba Fužinar Ravne z dvema absolutnima zmagama blesteli že uvodni dan državnega prvenstva v Ljubljana, o čemer si lahko več preberete TUKAJ, so se drugi dan v kategoriji kadetov, mladincev in članov znova odrezali odlično.

V absolutni kategoriji drugega dneva prvenstva Slovenije v plavanju so se zmag razveselili Tjaša Oder na 800 m prosto, Janja Šegel na 200 m hrbtno in Matija Može na 200 mešano. V absolutni kategoriji so medalje osvojili še Daša Tušek, Jaš Berložnik, Dejan Šteharnik in moška štafeta na 4×50 m prosto.

V mladinski kategoriji so si najvišjo stopničko priplavali Daša Tušek na 800 m prosto, Jaš Berložnik na 200 m mešano ter Lovro Knez na 50 m prsno. Kolajne so v mladinski kategoriji osvajali še: Žiga Merkač, Zoja Markač, Klemen Mager in moška štafeta na 4×50 m prosto.

V kadetski kategoriji je zmagala Neli Pšenicnik v disciplini 200 m hrbtno, na oder za zmagovalce pa se je v kadetski kategoriji uspelo uvrstiti še Julija Merkač in ženska štafeta 4×50 m prosto.

Na polovici prvenstva so tekmovalci Plavalnega kluba Fužinar Ravne skupno zbrali že 44 medalj.

Vir: Plavalni klub Fužinar Ravne

Dogodki